Beérett a balos uszítás: meggyalázták Wass Albert szobrát

2020.01.31.

Addig hőbörgött, mocskolódott a DK és az MSZP, míg valaki vette a lapot. Maró anyaggal, illetve ürülékkel és/vagy hányással „tisztelték meg” ismeretlenek a csepeli Wass Albert-szobrot.

Maró anyaggal és hányással/ürülékkel rongálták meg nemzeti kincsünk emlékművét. Ennyire tiszteli a magyarságot a balliberális galeri. Fotó: Facebook/Borbély Lénárd

„Csak bízni lehet – ha a józan észben nem is, de abban talán igen, hogy legalább nem gyalázzák meg, rongálják meg vagy bontják el önhatalmúlag a műalkotást. A romboló vészkorszak ugyanis újrakezdődött”

– írtuk három hete, mikor a Gréczy-geci Gyurcsány-gittegylet csepeli csipetcsapata gusztustalan hőbörgéssel zavarta meg a XXI. kerületi Wass Albert-szobor ünnepélyes felavatását.

Sajnos nagyon-nagyon jó jósnak bizonyultunk. Még egy hónap sem telt el, beérett a hazaáruló balliberális uszítás. Termékeny talajra hullt a magyarellenes mocskolódás: „ismeretlenek” meggyalázták, megrongálták az erdélyi író- és költőfejedelem emlékművét a Radnóti Miklós Művelődési Ház előtti parkban.

A szobrot maró anyaggal és valamilyen ürülékkel vagy hányadékkal önthették le az „ismeretlen” – mondjuk ki nyíltan – szar ember hányadékok.

„A csepeli DK többnapos helyszíni rendezvénye után látható, ahogy Wass Albert szobrát megrongálták. A szobrot helyreállítjuk és feljelentést teszünk. Továbbá az egész parkot bekamerázzuk, Radnóti Miklós és Wass Albert szobrait külön kamerák fogják figyelni” – ígérte Borbély Lénárd csepeli polgármester.

Ez lenne az a fene nagy humanizmus és tolerancia? Akkor nem kérünk belőle. Mert ide vezetett a balliberális gyűlölködés. A XXI. kerületben tettekben is testet öltött a niedermülleri keresztény- és magyarellenes kirekesztés, rasszizmus. Szégyelljék magukat a tettesek, de még inkább a politikai felelősök!

Címkék: Csepel, XXI. kerület

Magyargyűlölet: Wass Albert-szobor miatt cirkuszol a Gyurcsány-párt

Karácsony kottájából énekel Gyurcsány, netán fordítva? A főpolgármester nemrég lenácizta az erdélyi írófejedelmet, most meg a DK adja elő a hisztis nagyhalált, miután Wass Albert-szobrot avattak Csepelen.

Fotó: Facebook/Borbély Lénárd

A „felszabadult” fővárosban egyre erősebben tombol a fekáliaszagú balliberális magyargyűlölet. Az őszödi hazugsággyáros pártja ebben is szintet lépett, hiszen tiltakozó akciót kezdett Wass Albert csepeli szobrának felállítása ellen. A minta persze adott, hiszen az új „fővezér”, legalábbis látszat-főpolgármester, Mr. Vigyori Vastagbőr KariGeri októberben lazán lenácizta az egyik legnagyobb magyar írót és költőt...

Csepelen a napokban a Radnóti Miklós Művelődési Ház előtti parkban avatta fel Wass Albert szobrát Tarlós István korábbi főpolgármester és Borbély Lénárd polgármester.

A Gyurcsány-párt csicska csipetcsapata igyekezett megzavarni a rendezvényt (via PestiSrácok): szánalmas transzparenseiket az önkormányzati választásra készült DK-s plakátok hátuljára írták/nyomtatták. A Wass Albert-tisztelők erőteljes felszólítására aztán távozott a gennyes gittegylet.

Gréczy Zsolt DáKó-pártjának egyik helyi oszlopa azonban beígérte a Népszavának: a baloldal semmiképpen sem fogja annyiban hagyni a dolgot, mely szerintünk [Radnóti kegyeletét sértő] „fideszes provokáció”, ezért tovább tolják a tiltakozást.

A ballap persze adja alájuk a lovat. Arról vinnyog ugyanis, hogy „a kétes megítélésű Wass Albert” szobra „jogos érzékenységeket sért”, illetve „irodalmi-politikai munkássága és történeti források egyértelműen azt bizonyítják, hogy Wass Albert halála napjáig meggyőződéses nyilas volt.”

A csepeli Gréczy-gránát nem árulta el, mire készülnek, így csak bízni lehet – ha a józan észben nem is, de abban talán igen, hogy legalább nem gyalázzák meg, rongálják meg vagy bontják el önhatalmúlag a műalkotást. A romboló vészkorszak ugyanis újrakezdődött.

Címkék: Csepel, XXI. kerület

Őrület: Németh Szilárd leterítette a patkányozó Bangónét

2019.10.19.

A Fidesz választókerületi elnöke nem kicsit akadt ki azon, hogy Bangóné Borbély Ildikó szoci ordító- és helyesíróbajnok képtelen belenyugodni a csepeli választási eredménybe, Borbély Lénárd polgármester és a kormánypártok győzelmébe.

Borbély Lénárd győzött. Bangóné lenyugodhat a p...ba!

„Úgy viselkedik, mint – aki a hatalomvágytól vezérelve – megőrült. Üldözési mániában szenved. A Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épülete előtt a választás megismétléséért gyűjt aláírást. A tértől csak pár lépés az ideggyógyászati rendelés. Javaslom, sürgősen forduljon orvoshoz!”

Németh Szilárd, a Fidesz választókerületi elnöke hivatalos közösségi oldalán arra reagálva, hogy az MSZP hivatásos patkányozója és helyesírási lexikonja, Bangóné Borbély Ildikó csalásra hivatkozva új választást követel Csepelen. 

Nem bírja elviselni, hogy Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) polgármester leverte balliberó kihívóját, Erdősi Évát, mint vak a poharat!

Forrás: csakegymondat.blogstar.hu

Címkék: Csepel, XXI. kerület

Ezeket a cikkeket olvastad már?