Futókör a Kontyfa parkban

2017.10.13.

Újabb sportolási lehetőséggel egészült ki a Kontyfa rekreációs park, elkészült az új, rekortán borítású futókör.

– A Répszolg nyáron elkészítette az alapot, szeptember utolsó napjaiban pedig a speciális szaktudást igénylő rekortán burkolat lerakását is elvégezték – tudtuk meg Demeter Jánostól, a Répszolg ügyvezetőjétől. A Kontyfa iskola körüli futópálya hossza 530 méter, szélessége 1,5 méter. 

Címkék: Rákospalota

Megemlékeztek az aradi vértanúkról

2017.10.12.

Az aradi vértanúkra emlékeztek október 6-án a kerületi Batthyány Emlékkertben.

A magyar kormány 2001-ben Nemzeti Gyásznappá nyilvánította Batthyány Lajos első magyar miniszterelnök és a 13 magyar tábornok kivégzésének napját. – Az aradi vértanúk, valamint a vérbe fojtott magyar forradalom és szabadságharc valamennyi hőse személyes példát mutatott összefogásból, hazaszeretetből, szolidíritásból és emberségből – mondta az idei megemlékezésen Németh Angéla alpolgármester a Batthyány Emlékkertben. A megemlékezésen a kerület két új alpolgármestere, Victorné dr. Kovács Judit és Tóth Imre is részt vett. 

Fotó: XV Média, Vargosz
Címkék: Rákospalota

Megemlékeztek az aradi vértanúkról

2017.10.12.

Az aradi vértanúkra emlékeztek október 6-án a kerületi Batthyány Emlékkertben.

A magyar kormány 2001-ben Nemzeti Gyásznappá nyilvánította Batthyány Lajos első magyar miniszterelnök és a 13 magyar tábornok kivégzésének napját. – Az aradi vértanúk, valamint a vérbe fojtott magyar forradalom és szabadságharc valamennyi hőse személyes példát mutatott összefogásból, hazaszeretetből, szolidíritásból és emberségből – mondta az idei megemlékezésen Németh Angéla alpolgármester a Batthyány Emlékkertben. A megemlékezésen a kerület két új alpolgármestere, Victorné dr. Kovács Judit és Tóth Imre is részt vett. További részletek az xvmedia.huoldalon olvashatók.

Fotó: XV Média, Vargosz
Címkék: Rákospalota
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?