Blogolj!

Gyerekekkel izzította az Orbán-ellenes kampányt az új szoci polgármester

2019.10.19.

Kiss Lászlónak az óvodában vastagbőr lehetett a jele.

Jó nagy mafla szocialista. Ezt a nem kis Kisst kell elviselniük öt évig az óbudaiaknak. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Elképesztő múltja van a náci-komcsi moslékkoalíció által a jobb sorsra érdemes III. kerület élére ejtőernyőztetett szocialista Kiss Lászlónak. A polgármester „úr” históriájának egyik sötét foltja, hogy gyerekekkel tolta a Fidesz-ellenes kampányt.

Nem kicsit, nagyon, ahogy a nagy balliberó törzsfőnök (Keresztapa) tanította.

Kiss elvtárs amúgy már egyetemi tanulmányai mellett az MSZP országgyűlési frakció oktatási munkacsoportjának gyakornokaként dolgozott, sőt, aztán hamar bekerült az óbudai szoci brigád vezetésébe.

Ott pattant ki a fejéből a mesterterv: 2014-ben gyerekekkel buktatja meg a gaz Orbán Viktort! (Lelőjük a poént: nem sikerült neki.)

Kiss (most már) polgármester elvtárs az egyik III. kerületi BKV-aluljáróban 12-14 éves gyerekekkel a Fideszt és Orbán Viktort bíráló szórólapokat, valamint MSZP-logóval ellátott tollakat osztogatott (via Pesti Srácok). A média érdeklődésének kereszttüzében mindent elfelejtett, mint Gajda párttárs, hogy ki is az a Lackner és a Krinyó... Valahogy nem bírta megtippelni, hogy az iskolatáskát is viselő fiatalok milyen korúak, de azt állította, kedvtelésből vállalták a feladatot, pénzt nem kaptak érte.

Ennek a Kissnek tényleg vastagbőr lehetett a jele az oviban.

Címkék: III. kerület, Óbuda

Ezeket a cikkeket olvastad már?