Beindult a baloldal: ötvenszeresre drágul az óbudai parkolás!

A III. kerületet magának megkaparintó moslékkoalíció mocskos meglepetéssel készült a karácsonyra.

Kiss elvtárs jó elvtárs: nagy test, nagy élvezet, nagy emelés... Fotó: MTI

Az elvtelen szivárványkoalíció a III. kerületben is megkezdte „áldásos” tevékenységét, azaz hozzálátott a romboláshoz, no meg beüzemelte a pénzszivattyút. A Kiss László jó, megbízható komcsi-szoci elvtárs által dirigált moslékkoalíciós sereg olyan ajándékot adott az óbudaiaknak, hogy arról koldulnak...

A szeretet ünnepére hangolódva a kerület szoci polgármestere és a hozzá hű ballibernyák testületi többség megszavazta, hogy az eddigi díjtételekhez képest ötvenszeresére(!) emelkedjen a parkolás ára az Óbudán albérletben élők számára. Egy 3. díjövezeti lakcím esetén a kedvezmény éves díja 105 000 forintra, a 4. övezeti lakcím esetén 79 500 forintra hízik például az eddigi 2540 forint helyett, de további szigorításokkal is büntetik az albérlőket.

Mit mondjunk, nem aprózták el...

„Ilyen mértékű emelésre szerintem sehol a városban, semelyik más kerületben nincs példa. Itt lakóként elkeseredve olvastuk, hogy mindez 1 hónapon belül már hatályba is lép, és egyből egy összegben ki kell fizetnie minden itt, albérletben élő lakosnak ezt az összeget. Ez felháborító, és egyszerűen nevetséges maga az összeg is, mert ezt egy átlagos fizetésből főleg év elején lehetetlen kifizetni”

– hisztizik a „függetlenobjektív” Indexen(!) egy leforrázott lakos, aki talán most látta be, hogy rossz lóra tett az ellenzéki „felszabadítókkal”.

Hiába, közös lónak túros a háta. De még inkább: a közös lónál nincs falánkabb jószág. Mert a pénzéhség balliberáliséknál bizony népbetegség. Vigyázó szemeiteket Budapestre vessétek!

Címkék: III. kerület, Óbuda

Gyerekekkel izzította az Orbán-ellenes kampányt az új szoci polgármester

2019.10.19.

Kiss Lászlónak az óvodában vastagbőr lehetett a jele.

Jó nagy mafla szocialista. Ezt a nem kis Kisst kell elviselniük öt évig az óbudaiaknak. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Elképesztő múltja van a náci-komcsi moslékkoalíció által a jobb sorsra érdemes III. kerület élére ejtőernyőztetett szocialista Kiss Lászlónak. A polgármester „úr” históriájának egyik sötét foltja, hogy gyerekekkel tolta a Fidesz-ellenes kampányt.

Nem kicsit, nagyon, ahogy a nagy balliberó törzsfőnök (Keresztapa) tanította.

Kiss elvtárs amúgy már egyetemi tanulmányai mellett az MSZP országgyűlési frakció oktatási munkacsoportjának gyakornokaként dolgozott, sőt, aztán hamar bekerült az óbudai szoci brigád vezetésébe.

Ott pattant ki a fejéből a mesterterv: 2014-ben gyerekekkel buktatja meg a gaz Orbán Viktort! (Lelőjük a poént: nem sikerült neki.)

Kiss (most már) polgármester elvtárs az egyik III. kerületi BKV-aluljáróban 12-14 éves gyerekekkel a Fideszt és Orbán Viktort bíráló szórólapokat, valamint MSZP-logóval ellátott tollakat osztogatott (via Pesti Srácok). A média érdeklődésének kereszttüzében mindent elfelejtett, mint Gajda párttárs, hogy ki is az a Lackner és a Krinyó... Valahogy nem bírta megtippelni, hogy az iskolatáskát is viselő fiatalok milyen korúak, de azt állította, kedvtelésből vállalták a feladatot, pénzt nem kaptak érte.

Ennek a Kissnek tényleg vastagbőr lehetett a jele az oviban.

Címkék: III. kerület, Óbuda

Ezeket a cikkeket olvastad már?