Az a hülye, aki mondja!

2020.02.15.

Ez hülye!- mondta Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere Gyurákovics Andreára, a Fidesz frakcióvezetőjére a csütörtöki testületi ülésen, ahol a kerület költségvetéséről tárgyaltak a képviselők.

Majd lányos zavarában ennyit tudott reagálni neveletlen és bántó megjegyzésére: 

- Bocsánat, bekapcsolva maradt a mikrofonom. Ezt magamban tartani szerettem volna.

Nem sikerült. Ez sem. (Mondjuk a szórend sem az igazi, de ugye a magyar nyelv és helyesírás az ellenzéki politikusok Achilles-sarka.) Pedig jóval egyszerűbb, mint megoldani mondjuk a kerületben a parkolási káoszt. Ám arról már sokszor meggyőződhettünk, mennyire „jól kezeli” a gondokat, pláne mennyire komolyan veszi a kerület problémáit. De mit is várunk attól, akinek alpolgármestere a kutyapárti Döme Zsuzsanna.

Vicckerületet csinál Ferencvárosból a bohóc kutyaalpolgi

Döme Zsuzsanna „Dada Suzi" büszkén posztolgat hivatali munkavégzéséről, ami a baromkodásban, a balfaszkodásában és a IX. kerületiek ügyeinek lábbal tiprásában merül ki. Mondjuk nem tette magasra a lécet Ferencváros kétfarkú kutyába ojtott nyafka cicuska társadalmi alpolgármestere - hogy aztán mégis menetből leverje...

A mostani beszólása után viszont csak annyit mondanánk, amit már gyerekként megtanulunk: Az a hülye, aki mondja!

Címkék: Ferencváros

Baranyi bénázása: totális a parkolási káosz Ferencvárosban

Ingyenes vagy nem ingyenes? Működik vagy nem működik? Büntetnek vagy nem büntetnek? Csődöt mondott a kutyaütő balkutya önkori. Azonnali rendkívüli testületi ülést kezdeményezett a polgári frakció.

Baranyi Krisztina az első akadályban máris hasra esett.

Egyre nagyobb a káosz a IX. kerületben, aholmint megírtukmagára borította a kerületi fizetős parkolási rendszert az önkormányzat új balliberó-kutyapárti kutyaütő vezetése Baranyi Krisztina polgármesterrel az élen.

Baranyi addig töketlenkedett (szerencsére kiderült: nincs töke a menyasszonyka!), míg kénytelen volt azzal a bejelentéssel nyitni az új évet, hogy legalább(!) január 15-éig ingyenes a parkolás a IX. kerületben, mert egész egyszerűen működésképtelennek bizonyult az új önkori vezetés által úgy 50 millió forintból „megalkotott” új parkolási rendszer. A hisztipolgi ha nem is a nyuszira, de az ún. „parkolási maffiára” fogja a balhét, a lakosok viszont háborognak. Nem véletlen, hisz sajtóhírek szerint az atomjaira hullott parkolási rendszer miatt napi(!) közel 10 millió forinttól esik el, vagyis legalább 200-220 millió forint bevétel kieséssel számolhat az önkormányzat. Ami sokba fog fájni valakinek, és nem is oly sokára, az szinte biztos, ismerve a ballibsik előszeretettel alkalmazott megszorítósdiját...

Időközben viszont kiderült, akadnak olyan helyek és utcák Ferencvárosban, ahol – a korábbi hírekkel ellentétben – mégis fizetni kell a parkolásért már most is, sőt, bírságolni is kezdték a gyanútlan autósokat.

Na, ezt a fejetlen káoszt elégelte meg a polgári frakciót vezető Gyurákovics Andrea.

Képviselőtársainak küldött levelében azt írja, hogy tudomásuk szerint a Baranyi Krisztina és „szakértői csapata” által felállított új parkolási rendszer mintegy 30 százaléka nem működik, Középső-Ferencvárosban közel száz parkolóóra bénult meg. Nem működnek a helyi lakosságot kiszolgáló kényelmi funkciók és a kerületen kívülről érkezők számára kötelező szolgáltatások sem. Hozzáteszi, a parkolási rendszer normális működése a ferencvárosi lakosok érdekeit szolgálja ezért, a további kárveszély elhárítása, a parkolási rendszerért felelős személyek felelősségének megállapítása, valamint a helyzet normalizálása érdekében rendkívüli testületi ülést kezdeményeznek.

A jobboldal emellett feljelentést is fontolgat. Szerintük ugyanis felmerül ugyanis a hanyag kezelés gyanúja, az átszervezés közbeszerzés kiírása nélkül zajlott, sőt a gazdasági és közbeszerzési bizottság sem tárgyalt róla...

Baranyi Krisztina hatalmas lendülettel, de annál kisebb szakértelemmel rontott neki Ferencvárosnak. Az első akadálynál mindjárt hasra esett. Leülhet, egyes alá!

Pancserpuccs: Baranyi Krisztina magára borította a parkolórendszert

Tombol a szakértelem a balliberális-kutyapárti Ferencvárosban. Most éppen a IX. kerület méregdrága parkolási rendszere vált üzemképtelenné legalább fél hónapra...

Baranyi Krisztina máris csúnyán megbukott.

Új évi ajándéknak aligha lehet nevezni azt a pancserkodást, amivel Baranyi Krisztina megkínálta a ferencvárosiakat: (legalább, azaz legalább!) január 15-éig ingyenes a parkolás a IX. kerületben, mert egész egyszerűen működésképtelennek bizonyult az újdonsült balliberó vezérek által kifundált parkolási rendszer. Összeomlott, befuccsolt, kifingott, kaputt, game over.

„2020 – végre saját kézben a parkolásüzemeltetés” – jelentette be a nagyasszony január 2-án Facebookján, aki a kialakult helyzet miatt a galád „parkolási maffiára” mutogat. Merthogy helyzet van, és ilyenkor mutogatni kell. Értsd: a korábbi céggel szerződést bontottak december 31-vel, tehát a régi díjfizető automaták már nem működnek – közülük sok le is van fóliázva –, az újakat pedig még nem helyezték ki, így lett ingyenes a kerületi parkolás.

Tehát tombol a szakértelem. Minek után az autósok – első blikkre – talán jól járnak a bénázás miatt, de a darabokra hullott parkolási rendszer miatt napi(!) közel 10 millió forinttól esik el, vagyis legalább 200-220 millió forint bevétel kieséssel számolhat az önkormányzat. Ami sokba fog fájni valakinek, és nem is oly sokára, az szinte biztos, ismerve a ballibsik előszeretettel alkalmazott megszorítósdiját (via PestiSrácok).

A bombát robbantó hírportál megjegyzi: Baranyi Krisztina és milliós fizetésű politikai gyámja, a volt SZDSZ-es polgármester, Gegesy Ferenc az idei esztendővel „alaposan megvariálta, a zuglói modell mintájára egy igencsak kétes hírnevű cég segítségével átszervezte a ferencvárosi parkolást, ráadásul mindezt jó sok pénzből, legalább 53 millió forintból. Tették mindezt a közgyűlés felhatalmazása nélkül, majd mindezt megkoronázták azzal, hogy Baranyi egyik volt párttársát, Pataki Mártont nevezték ki a parkoltatást is felügyelő FEV IX. Zrt. vezérigazgatójának.” Most pedig kiderült: hiába a több tízmilliós átszervezés, az automaták nem működnek január 1-jével. „A parkolóautomaták sok helyen le vannak fóliázva, máshol egyszerűen nem működnek, esetleg alkatrészek hiányoznak belőlük. A káoszt fokozza, hogy a kerületben a telefonos ügyfélszolgálat sem működik, illetve a helyi lakosok sem tudják használni az online regisztrációs rendszert” – sorolhatók a tünetek.

Így parkoltattok ti...

„Baranyi Krisztina egy nagy P+R parkolót csinált a Ferencvárosból” – így összegzett a Magyar Hírlapnak Gyurákovics Andrea fideszes képviselő, aki rámutatott: Baranyiék alkalmatlansága miatt káosz alakult ki, s mivel bárki ingyen várakozhat, épp a helyiek számára lehetetlenül el a parkolás. Külön pikantériája az ügynek, hogy a rendszert üzemeltető FEV IX. Zrt. új vezérigazgatója, az ex-Baranyi-párttárs Pataki Márton január 31-ig szabadságra ment...

A Fidesz–KDNP egyébként feljelentést fontolgat. Szerintük felmerül ugyanis a hanyag kezelés gyanúja, az átszervezés közbeszerzés kiírása nélkül zajlott, sőt a gazdasági és közbeszerzési bizottság sem tárgyalt róla.

Baranyi Krisztinának tehát lesznek még forró percei a parkolási pancserpuccs miatt! Akkor is, ha a rendszer január 15-én beindul. Már ha egyáltalán beindul...

Legalja: Baranyi Krisztina piszokul megfejte az egyházat

Üzletet csinált a reformátusok kárából Ferencváros vérlibsi polgármestere, aki egyre jobban emlékeztet egy rémmesei hősre. Na persze nem a jó tündérre, hanem egy gonosz mostohára.

Bizonyította, annyira humánus és empatikus, mint a legriasztóbb vasorrú bába...

Maradva a mesésnek aligha nevezhető rémképnél, a IX. kerület gonosz mostohájának legújabb gaztette, hogy egy tollvonással 200 millió forintot keresett a református egyház kárán, a Károli Gáspár Református Egyetem januárban leégett Ráday-kollégiumának ügyén.

A vérlibsi vezető kaján vigyorral törölte bele a lábát a kereszténységbe így adventben.

Arról nem szól a fáma, vajon a nyugdíj mellett közpénzből kitömött ex-SZDSZ-es öreg szabad madár elvtárs, Gegesy Ferenc milliós tanácsa volt-e, hogy aljas módon fejjék meg az egyházat, de tény, ami tény: a ferencvárosi közgyűlés e heti ülésén kiderült, hogy Baranyi asszonyság kezdeményezésére a kerület nem kevesebb mint 200 millióval rövidíti meg a Dunamelléki Református Egyházkerületet, annak leégett kollégiumának újraépítése kapcsán (via Pesti Srácok). Egy cseppnyi jóindulat nem sok, annyit sem mutatva!

A tragikus történet az egész országot megrázta (vagy ha a ferencvárosi vérlibsikre gondolunk, tán mégsem az egészet...): januárban kigyulladt, majd leégett a Károli Gáspár Református Egyetem Ráday-kollégiuma, a tűzben egy négygyermekes családapa is életét vesztette. A református egyház komoly kármentési munkára kényszerült a környező épületekben, aminek költsége súlyos tehertételt jelentett a Dunamelléki Református Egyházkerületnek. Az egyházkerület arra kérte a ferencvárosi önkormányzatot, engedje el a közterület-foglalási díjat, amelyet azért kellene fizetnie, hogy munkagépeket állomásoztathasson az épület környezetében a bontási és újraépítési munkálatok alatt. A helyi Fidesz azt javasolta, az önkormányzat ne csináljon üzletet a tragédiából, vagyis más kárából, és a reformátusok kérését meghallgatva mondjon le a 200 milliós közterület-foglalási pénzről.

Nem oda Buda, Baranyi nem engedett, és mocskos módon söpörte le a javaslatot! Bontsák le kézzel, belülről az épületet! – okoskodott és fontosodott. A polgármester ezzel bizonyította, annyira humánus és empatikus, mint a legriasztóbb vasorrú bába. (Az úgynevezett „szakértelméről már ne is beszéljünk, hiszen építészetileg lehetetlen, illetve életveszélyes lenne belülről nekiesni az ingatlannak, az épület helyreállíthatatlan, a romokat pedig csak kívülről, munkagépekkel lehet lebontani.)

Az aljas húzás nyomán némi zavar is támadt a balliberális erőben, szünetet kellett elrendelni, mert „felszabadító” elvtársai sem tolerálták elsőre az egyházellenes (egyúttal oktatásellenes) kirohanást. Baranyi végül maga alá gyűrte a sleppet, és leszavaztatta a reformátusok kérését: csupán jelképes, 10 százaléknyi kedvezményt adtak a reformátusoknak. Átlátszóan arcátlan érvelése szerint az egyháztól legombolt 200 millió „vélhetően” parkfejlesztésre kell majd. Vagy – tegyük hozzá – megy a kifizetőhelynek maszkírozott önkormányzati rendszerben lapuló haverok és elvtársak jó kövér fizujára...

Tanulság? Bajban ismerszik meg a barát. No meg az ellenség...

Vastagbőr: milliós apanázsért kapja a tanácsokat Baranyi Krisztina

2019.12.14.

Tanácstalannak tűnik Ferencváros összeférhetetlen polgármestere, aki sebtiben a volt SZDSZ-es elődtől rendelt „szűk milliós” tanácsokat.

Hogy akkor most hogy is van ez, Krisztina asszony?

Nem tanácsos úgy vergődni, mint egy partra vetett szomjas hal, netán úgy rombolni, mint valami irányíthatatlan világháborús szovjet veteránjármű. Ezt szagolhatta meg Ferencváros vérebszimatú csetlő-botló Nagyasszonya, aki támaszt keresett, és persze, hogy a volt SZDSZ háza táján, a bukott balliberális sleppben talált.

Kibújt a szög a zsákból. A foga fehérjét kivillantó Baranyi Krisztina havi 900 ezer forintos (fő)tanácsadói megbízást adott a hajdani SZDSZ-es politikus, korábbi kerületi Vezér Gegesy Ferencnek, aki ezt bizony zsebre teszi. Jó kövér balliberális jutalomfalat az adófizetők pénzéből az elvtársi szabad madár nyugdíj mellé, hogy jusson azért akciós parizer is a szikkadt vajas kenyérre! Hát őt sem hagyták az út szélén, fellélegezhet még Kuncze Gábor is.

Hogy az alpolgármesteri szintű fizuért, vagyis a havi szűk millácskáért milyen pótolhatatlan és egyedülálló (fő)tanácsokat ad a tanácstalan polgármesternek Gegesy, arról nem szól a fáma, ezzel együtt borzasztó és arcátlan pofátlanságnak tűnik, hogy Ferencvárosban milyen drágán mérik a jó szót.

A kutyapárti duplafarkú bohócalpolgijával bohóckodó Baranyi Krisztinának pedig két hónap sem kellett, hogy megdöntse Hajnal Tímeát, illetve bocsánat: Lendvai Ildikót. „Mrs. Tiszta Kacsó” becsszóra ígérte, vagyis lassan mondta, hogy mindenki megértse: nem lesz pozícióosztogatás a IX. kerületben baráti, haveri, elv- és párttársi alapon.

Erre máris beütött a gázáremelés a Gegesy-mutyi képében. A IX. kerületben alaposan befűtöttek, de még a feddhetetlenségnek a látszatát is a tűzre pattintották! Hiába, no, jéghideg ez a Karácsony, pláne, hogy a kétfarkú kutyákra duplán jön a dér...

Vicckerületet csinál Ferencvárosból a bohóc kutyaalpolgi

2019.12.09.

Döme Zsuzsanna „Dada Suzi” büszkén posztolgat hivatali munkavégzéséről, ami a baromkodásban, a balfaszkodásában és a IX. kerületiek ügyeinek lábbal tiprásában merül ki.

Így dolgoztok ti... Fotó: Facebook/Döme Zsuzsanna

Mondjuk nem tette magasra a lécet Ferencváros kétfarkú kutyába ojtott nyafka cicuska társadalmi alpolgármestere – hogy aztán mégis menetből leverje... Blogunkban is megírtuk, a magát lazán Dada Suzinak becézgető Döme Zsuzsanna nemrég úgy foglalta össze céljait, programját és küldetését mint az önkormányzat egyik felkent vezetője:

„Minden kutyára még egy farkat fogunk operálni, de nemcsak a kilencedik kerületben, hanem máshol is, ahol kutyapártos képviselők bekerültek.”

Baranyi és falkája kutyába se veszi Ferencvárost

Ki nyer ma? Játék és ugatás fél percben. Aki veszít: Ferencváros. Ennek pedig a fele se tréfa. Lesz még itt (vissza)sírás. Aki kérdez: Azonnali.hu „Mit várhatnak a Kétfarkúak alpolgármester-jelöltjétől a ferencvárosiak?" Aki válaszol: Döme Zsuzsanna (alias Dada Suzy), a IX.

A viselkedészavaros és összeférhetetlen kerületi nagyasszony, Baranyi Krisztina bohóc balkeze begyújtotta a rakétákat, már amennyiben a hivatal rezidenciáján exponenciálisan növelte a farkak számát. Rossz, aki rosszra gondol, holmi nemváltással nem humorizálunk, mindenesetre szakszerű munka(nem)végzését parádésan illusztrálta egy minapi fotóval, ahol büszkén mutatja be, hogyan tapossa, tiporja lábbal a ferencvárosiak ügyeit.

Jelmezben, persze, hisz úgy szenvedélyesebb az aktus, pláne, minél több és minél nagyobb a farok. Ezek után már csak annyi a kérdésünk, kit láttok a képen: egy viccalpolgármesternek álcázott eszement, béna kutyát vagy egy eszement, béna kutyának maszkírozott viccalpolgármestert?

A helyes megfejtések leadhatók pórázát veszített Dada Suzi kutyaóljában, a Bakáts téren.

PS.: a szánalmas alakítást a kommentelők is „díjazzák!

70 millió forintot vehet el a Fraditól Baranyi Krisztina

A IX. kerület új szivárványos polgármestere szerint „egyoldalú” volt Ferencváros eddigi sporttámogatása, legott meg is szüntetné az FTC kiemelt önkormányzati finanszírozását.

Ha ekkora barátai vannak a IX. kerületben a sportnak, minek neki ellenségek?

Különös módon kívánja magát belopni a Fradi-drukkerek szívébe a ballib moslékkoalíció színeiben a IX. kerület élére ejtőernyőzött Baranyi Krisztina. A kutyapárti viccalpolgármester által segített szégyenpolgi bejelentette:

lazán, egy csuklómozdulattal elvenné a kerület büszkesége, a Ferencvárosi TC éves szinten mintegy 70 millió forintos önkormányzati támogatását.

A szivárványos politikus kedden a DIGI Sport vendége volt, ahol kinyilatkoztatta: „egyoldalúnak” tartja a kerület sporttámogatási gyakorlatát és rendszerét. És ha már így gondolja, 2020-tól kezdve jól el is vonná Ferencváros büszkesége, az FTC önkormányzati finanszírozását, mely eddig évi 50 millió forint szabadon felhasználható közvetlen és mintegy 20 millió forint sportpályázatokból érkező támogatásból állt.

Baranyi nem viccel: ennek véget vet, de tüstént! Mint magyarázta, nem járja, hogy „kizárólag versenysportra” használják fel az önkormányzat pénzeit, ő inkább a „tömeg- és a diáksportot” akarja segíteni a Fradi helyett: szerinte ez utóbbi „nagyobb feladat”.

Polgármester asszony gyorsan hozzátette, ha Kubatov Gábor felkérné, üljön be az FTC elnökségébe (miután megrövidítette a klubot 70 millióval, nooormális???), nemet mondana, mert „nem ért annyira a sporthoz”, hogy hasznát vegye a Fradi. Na, ebben mondjuk igaza van, és egyetértünk vele...

A magát egyébként „sportszeretőnek” hazudó, közben – fura ellentmondás – a „sporthoz nem értőnek” is nevező politikus a műsorban azt is kifejtette: szerinte a 2023-as vb-re tervezett atlétikai stadion is felesleg Budapestnek. Nem kell. Nincs rá szükség. Hulljon a férgese!

Már csak egy kérdés marad: ha a sportéletnek ilyen remek barátai vannak Ferencvárosban, akkor minek neki ellenségek?

Töke van a menyasszonynak? Baranyi brutálisat villantott!

2019.11.19.

Úgy tűnik, nem olvas elég József Attilát Ferencváros új szivárványos polgármestere. Különben tudhatná: „dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

Baranyi Krisztina nagyon maszkulin vagy nagyon béna. Fotó: Facebook

A IX. kerületben töke van a menyasszonynak? Netán gender szakon szocializálódott Ferencvárosunk új polgármestere? Vagy éppen az egész életen át tartó nemváltás lelkes híve? Az uniformizálásra gyúró szabadosság „szép”, új világában bármi megeshet, de a legvalószínűbb, hogy a viccpárti alpolgival felszerelt Baranyi Krisztina elkúrta. És nem is kicsit, hanem nagyon.

Úgy tűnik, a kerület új vezetése legfeljebb nyomokban tartalmaz szakértelmet. Legalábbis nem olvasnak elég József Attilát, különben tudnák,

„dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

A hatalom megszerzéséért prostituálódott, elvtelen moslékkoalíció közel s távolról is összeférhetetlennek látszó Madámja önfényezésbe ojtott bemutatkozót jelentetett meg Ferencváros honlapján. Bár ne tette volna. Polgármester asszony prezentációs szelfije bántóan férfiasra sikerült. Legfőbb ideje, hogy gúzsba kösse hímhormonjait! Vagy ha ennyit tud, ugorjon be a kutyapártba. Farka felvágva!

(PS.: ha valaki véletlen nem tudná, jobb oldalon a jobboldali expolgi, Bácskai János fotója maradt fönn...)

Baranyi és falkája kutyába se veszi Ferencvárost

Ki nyer ma? Játék és ugatás fél percben. Aki veszít: Ferencváros. Ennek pedig a fele se tréfa. Lesz még itt (vissza)sírás.

Viccnek durva, de igaz: ez az álompáros, ez a két farok vezeti Ferencvárost öt évig. Fotó: Azonnali

Aki kérdez: Azonnali.hu

„Mit várhatnak a Kétfarkúak alpolgármester-jelöltjétől a ferencvárosiak?”

Aki válaszol: Döme Zsuzsanna (alias Dada Suzy), a IX. kerület leendő alpolgármestere, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke

„Minden kutyára még egy farkat fogunk operálni, de nemcsak a kilencedik kerületben, hanem máshol is, ahol kutyapártos képviselők bekerültek.”

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Viccnek is rossz: viccalpolgármestere lesz Baranyi Krisztinának

Egy nő, aki kétfarkú. Egy viccpárti cicába ojtott kutya. Mi lesz veled, szép Ferencváros?

Balra a leendő alpolgármester, Döme Zsuzsanna. Nem vicc. Csak viccpárti. Jobbra: fogalmunk sincs, ki, de tanácsnoknak akár jó lehet. Fotó: MTI/Mónus Márton

Kapaszkodjatok meg az asztal sarkában: a Kutyapárt adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP). Ferencvárosban.

A balliberó ügyekben jól értesült Index értesülései szerint a közvélemény legkésőbb a közgyűlés alakuló ülésén értesülhet erről. Csütörtökön. Már ha nem mondanak csütörtököt. Vagy nem viccelnek. Persze miért tennék, hiszen az ellenzéki összefosók, bocsánat: összefogók a humorban sem ismernek tréfát.

Vagyis tény: az összeférhetetlen Baranyi egy kétfarkú nővel erősít és színesít a IX. kerületben. Nem tudtuk, mi hiányzott. (Na, ez tutira nem.)

Mert azt írja a sajtó, a független-objektív, hogy az LMP-s Reiner Roland lesz a belsős, főállású alpolgármester, Döme Zsuzsanna (alias Dada Suzy), az MKKP európai parlamenti listavezetője pedig a külsős, társadalmi megbízatású alpolgármester. Ennek a fele se tréfa, olyannyira, hogy viccnek rossz, igaznak pedig elkeserítő és rémítő.

Jön tehát a kétfarkú nő, aki ráadásul kutya is, és a legemlékezetesebb közéleti teljesítménye a kerületben, hogy gyereksütőnek csúfolt egy a tojásaival letesztelt fémcsúszdát. Ilyenek ezek a kétfarkú nők, tudjátok, remekül bánnak a tojásokkal, ki-kisütnek belőlük néha egy kis apróságot.

A viccpárti cicába ojtott kétfarkú kutya az Indexnek kifecsegte, többek között az lesz a feladata, hogy – nem vicc! – gyorsítsa a hivatali ügymenetet, megoldja a külső és belső problémákat, de állítólag ő felel majd a kerület kulturális életéért, kulturális programjaiért is. Tartunk tőle, a jövőben inkább szubkulturális vagy vicckulturális életről lehet majd beszélni Ferencvárosban. A magaskultúra helyett tombolhat például a street art vagy a graffitizés, a helyi galerik nagy örömére.

A kerületi lapot pedig átkeresztelhetik Ferencvárosi Mórickának. De ha nagyon elkutyásítja a kerületet, még az is lehet, bevezetik a mindennapi sziesztát déltől háromig vagy a 40-50 munkanapos évet. Az ingyen sörről és az örök életről már nem is beszélve.

Döme doktornő amúgy nem számít vitára a polgármesterrel, „mert a felfogás, a kutyapártos aktivizmus nemhogy nem idegen, hanem egyenesen azonos Baranyi Kriszta felfogásával” – ugatta el a kutyaszóra fogékony Indexnek. Vagyis kár a gőzért, a heves honleányok jól megértik majd magukat a kutyapózban.

A normális, egészséges, nemzeti, keresztény, konzervatív, polgári Ferencvárosnak pedig marad a kutyagumi.

Sírjunk vagy nevessünk?

12

Ezeket a cikkeket olvastad már?