Blogolj!

Friss: Budafokon kitört a szoci őskáosz!

Két vakmerő harcos szocialista két vállra fektette a szivárványos moslékkoalíciót, mert együtt merészeltek szavazni a Fidesszel. Most kivágnák őket a pártból, mint macskát sz.rni.

Öli egymást a ballib ellenzék, hogy beleremegnek a Városháza falai!

Egymás torkának estek a balliberális összeborulás ketrecharcosai Budafokon, a XXII. kerületben. Is. Nem tartott sokáig a szivárványos románc, miután Fletó és Fegyőr markos helyi legényeinél kiverte a biztosítékot, hogy két MSZP-s kolléga merészelt kiszavazni a látszategységből.

Áll az ellenzéki bál Budafokon, az országos szoci vezetés sebtében ki is ebrudalná a renitenseket, mint macskát sz.rni!

Mit érdemel az a bűnös? Egyáltalán mi a bűne?

Nos, állítólag a fideszes Karsay Ferenc polgármesterrel szemben közgyűlési többséget élvezkedő balliberók olyan háttéralkut kötöttek egy füstös cigiszobában, hogy elfogadnak egy kormánypárti alpolgármestert Karsaynak, ha nekik, a budafoki felszabadító seregeknek rögvest kettő jut ebből a bársonyos székből.

Csakhogy a testület ülésén két vakmerő szoci másként gondolkodott. A másként gondolkodók, Dankóné Hegedűs Jolán és Daróczi Károly pedig ravaszul meghekkelték az ellenzéki egységnek csúfolt kétséget. Az alakuló ülésen ugyanis látszatszövetségeseikkel szemben támogatásra érdemesnek tartották Karsay azon indítványát, miszerint három alpolgármester már a jóból is sok(k), így elég, (költség)hatékony lesz abból kettő: egy fideszes és egy szoci. Dankóné érdemelte ki a posztot, míg Daróczi bár későn futott, neki is egy bizottsági elnöki poszt jutott.

A sértődött és éhesen hagyott cinkosok (DK, Momentum, Jobbik) ha már hoppon maradtak, hát nem is szavaztak.

Aki kimaradt a Szaknévsorból budafoki buliból, most cserbenhagyásos gázolással vádolja a szoci álompárost. „A Magyar Szocialista Párt XXII. kerületi képviselői hatalomért és pénzért elárulták szavazóikat és a teljes ellenzéket” – így hisztizik a MoMo bukott polgijelöltje, Havasi Gábor, aki szerint tehát itten a pénzről van szó. Aminek, mint tudjuk, nincs szaga.

És ha már sivalkodás, nem nehéz azt gyanítani, hogy a kiesett pénz (konc) fáj annyira azoknak is, akik (most?) lemaradtak róla.

Erre utal az is, hogy Dankóné szerint (via Index) az összeborulás azért árulózza őket most, mert nem DK-s vagy momentumos lett az alpolgármester... Szóval ilyen egyszerű és nagyszerű ez a felszabadítóknál.

A halálhatáron vegetáló Maszop „erős kezű és határozott” vezetése (ha nem világos: Tóth Bertalan országos és Molnár Zsolt budapesti MSZP-elnökre céloztunk) mindenesetre látványosan megijedt a tutyimutyitól, és akkorát csördített a renitensek közé, mint a ház. Bírálatuk szerint a kettők bandájának döntése ellentétes a párt érdekeivel (miért?) és vállalt értékeivel (vannak neki ilyenek?), ezért irgum-burgum, felszólították őket, tüstént adják vissza a mandátumukat (na, ezt megnézzük!), és lépjenek ki az MSZP-ből.

Ahol lassan már nem marad utolsó, aki lekapcsolja a villanyt.

A választás eredménye kerületünkben

2019.10.14.

Október 13-án a XXII. kerületben is polgármestert és képviselő-testületet választottak. Mutatjuk az eredményeket.

Karsay Ferenc polgármester. Fotó: Facebook

A polgármester-választás eredménye:

1. Karsay Ferenc (FIDESZ-KDNP) - 48,15 százalék (11 311 szavazat)
2. Havasi Gábor (MOMENTUM-DK-MSZP-PÁRBESZÉD-LMP) - 46,82 százalék (10 999 szavazat)
3. Iván János (BUDAFOK-TÉTÉNY BARÁTI KÖRÖK) - 5,03 százalék (1181 szavazat)

A képviselő-testület tagjai 2019-2024:

Jurás László (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Németh Zoltán (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt)
Daróczi Károly (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Perlai Zoltán (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Kerekes Gábor (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Tóth Endre (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Dr. Somos Iván András (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Nádor Iván (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Kovács István (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Kóber György (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Dr. Staudt Máté (Momentum Mozgalom-Jobbik Magyarországért Mozgalom- Lehet Más a Politika-Közösség Dél-Budáért Egyesület-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége)
Karsay Ferenc (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt)
Havasi Gábor (Momentum Mozgalom-Demokratikus Koalíció-Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd Magyarországért Párt-Lehet Más a Politika-Budafok-Tétény Általános Ipartestület, Vállalkozók Szövetsége-Közösség Dél-Budáért Egyesület)
Krieger Krisztina (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt)
Szepesfalvy Anna (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt)
Vizi Sándor (Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesülete)
Zugmann Péter (Fidesz-Magyar Polgári Szövetség-Kereszténydemokrata Néppárt)

Címkék: Budafok-Tétény

Ezeket a cikkeket olvastad már?