Pikó felpörgött – egy nagy vécécsészét csinál Józsefvárosból

Pikó felpörgött – egy nagy vécécsészét csinál Józsefvárosból

2020.03.07. | Nullker

A haverok és a politikai műmájerek dúskálnak zsetonban, fejlesztésekre és közbiztonságra annál kevesebb jut a VIII. kerületben. Tetszettek „forradalmat” csinálni...

Tovább
Sztrájk jöhet a BKV-nál – kösz, Karigeri!

Sztrájk jöhet a BKV-nál – kösz, Karigeri!

Tovább
Déri képmutatása: cinkos sunnyogással védi az elítélt jobbikost

Déri képmutatása: cinkos sunnyogással védi az elítélt jobbikost

Tovább

Megdöbbentő részletek: így végezte ki a Déri-gárda az újpesti médiát

Embertelen és megalázó módon bánt el a momentumos Déri Tibor vezette szivárványos ballib moslékkoalíció a IV. kerületi önkormányzati sajtó korábbi munkatársaival. Azért, hogy trónra ültethessék – mint megírtuk – a Jobbik-pártszócsőtől Újpestre ejtőernyőztetett szélsőjobbos, antiszemita múltú neofőszerkit, Balogh Gábort. Héjja Krisztián, a szerdán kirúgott felelős szerkesztő a Facebookon leírta, mi hogy történt, és hogy élték meg a szörnyűségeket. Olvassátok, terjesszétek!

AHOGY TÖRTÉNT: ÚJPESTMÉDIA

Kedves Újpestiek!

Héjja Krisztián vagyok, az Újpesti Sajtó Kft. 2019. november 20-án elbocsájtott felelős szerkesztője. Jó sok kommentet és rengeteg téves hírt, hergeléshez rendkívül alkalmas kiírást láttam a mai napon történtekkel kapcsolatban. Kérlek engedjétek meg, hogy elmeséljem mi is történt igazából.

Tegnapi napon kaptam egy e-mailt, miszerint öt kollégám és én, fáradjunk be november 20-án 8:30-ra, a két hete hivatásban lévő ügyvezető asszony irodájába. Mindenki meg is jelent az ajtajánál a kért időpontban, közben pedig az járt a fejemben, hogy „mit keres itt Balogh Gábor (kurucinfó, alfahír) az épületben?”. Láttam egy-két ellenzéki tüntetésen már, így a kérdésem költői volt magam felé. Ő az „utódom”.

Szóltak, hogy majd jeleznek ha bemehetünk, de ezt is egyesével kell megtennünk, amikor is teljesen nyilvánvalóvá vált számomra, hogy mi fog történni. Vártam, aztán az egyik kollégám szólt, hogy én következem. Az irodában egy ügyvédnő fogadott, illetve természetesen az ügyvezető asszony. Bemutatkoztam, leültem. Az ügyvédnő elhadarta, hogy a mai nappal közös megegyezéssel, több, mint másfél év után megszűnik a munkaviszonyom, illetve felajánlottak két havi bért, egyfajta végkielégítésként. Néztem a papírt, majd pár pillanat múlva felnéztem a „főnökömre” és ez a rövid, párbeszéd zajlott le:

Én: Ez micsoda? Mi van?
Ügyvédnő: Az ügyvezető asszony helyett én beszélek, ő nem szeretne megszólalni.

Elmosolyodtam, és utána higgadtan, de közben belül tombolva aláírtam a papírt.

Távoztam. Tudtam, hogy ma nem kellett volna megnyitnom a Facebookot, mert sejtettem, hogy szembe jön velem az a mérhetetlen szenny és össze-visszaság, ami ilyenkor szokott. Ez volt az önkormányzati alkalmazottak ügyében is. Az Újpesti Sajtó Kft. hivatalos közlemény szerint, volt két hetünk, hogy éljünk azzal a lehetőséggel, hogy tiszta lappal kezdjünk. A munkámat ugyanúgy végeztem, mint eddig. A munkanapokon kívül a két hét hétvégéjén az ügyvezető asszony többször kért segítséget, amiben én úgy gondolom maximálisan partner voltam, illetve a hétköznapok alkalmával is túlórákkal próbáltam hozzájárulni ahhoz, hogy gördülékeny legyen minden. Sőt, az első ÚKTV adásnapunkon jót beszélgetve és egyeztetve este együtt zártuk a sajtó székházát. Ezenkívül minden a sajtóhoz köthető partnernél, ahol volt lehetőségem, e-mailben bemutattam. Ezzel cáfolom azt, hogy infókat tartottunk vissza, akadályoztuk a munkát stb.

Bárkinek meglehet a munkánkról a véleménye, de nem tartom korrektnek, amit az Újpesti Sajtó Kft....és, mondjuk ki, az új városvezetés ma tett. Eléggé úgy van beállítva, hogy mi nem tettünk semmit, hogy velünk nem lehetett normálisan együtt dolgozni. Kár volt a földön fekvőkbe belerúgni. És most nem ránk, fiatalokra gondolok - mert rólunk lepereg - hanem az idősebb, elismert kollégákra.

Azt gondolom, hogy ezzel a pár sorral le is kell zárnom a témát, így FÜGGETLENKÉNT, ŐSZINTÉN!

-----

Még pár kérdést kaptam az elmúlt órákban ezekre egy-egy szóval szeretnék reagálni:

Mindenkit kirúgtak? - NEM, 6 EMBERT!

Biztonsági őr kíséretében kellett távoznunk? - NEM, DE JELENT VOLT!

Egy óránk volt elhagyni a sajtót? - NEM, DE ŐSZINTÉN KI AKART VOLNA MÉG MARADNI?!

Politikai döntés volt a mai? - IGEN!

Az új városvezetés döntött így? - IGEN!

Független lesz ezentúl az újpesti média? - BÁRCSAK!

Címkék: IV. kerület, Újpest

A proli új ruhája, avagy az újpesti új seprű seper

Öreg barátom Béla bácsi, örök Újpest-drukker köszönt rám, s belém karolva kezdte:

 – Hát Lacikám, ezt nem gondoltam volna…

Lassan kibontakozott egy tragikomédia. Béla bá’ – már, ahogy hívjuk a meccseken – unokái az Újpesti Erkel Gyula Zeneiskolába tanulnak zenét. Büszke is rájuk öreg barátunk, minden vizsgájukon, „koncerteken” ott ül lila nyakkendőjében, ő is kíséri őket a zeneiskolába. Minap, míg a gyerekek zeneórán voltak, ő mint kerületi nyugdíjasok egy része az UKK folyosóin bóklászott, ingyenkönyvet és ismerőst keresve. Tanúja lett egy kínos kalandnak. A zeneiskola igazgatója és igazgatóhelyettese lesétált az UKK szintjére, és kereste az újonnan kinevezett igazgatót – Belán Beatrix, volt MSZP-s alpolgi 2006 és 2010 között. Mint kiderült, a takarítónő külsejű hölgy, aki kiabálva kérdezett ki, hogy kik keresik az igazgatónőt – nem más, mint a helyettes vezető –, megtudva, hogy kik a kopogtatók, közölte, hogy nincs bent a főnöke.

– Az az igazság, Lacikám, hogy én láttam azt a nőt, tudod, az új dirit, no aztán utána jártam a dolognak…

Az Újpesti Kulturális Központ.

Béla bá’, akár egy Colombo, kinyomozta, hogy a zeneiskola meghirdetett Mikulás-koncertjét torpedózta meg Belán elvtársnő egy tollvonással, a kerület gyermekeinek koncertjét, Mikulás-ünnepét törölte, hogy az új polgi csapata, „a tanácsi dolgozók Télapó-ünnepe és közös fényképezkedése” kapjon teret. Kit érdekel a lekötött időpont, a kerületi lakosok gyermekei és azok koncertje, az adott szó? Munkásököl, vas ököl… Nehogy azt higgyék már ezek az újpestiek, hogy ők az elsők!

Az első a… párt? … a hatalmon lévők?… az új igazgatónő? 

Az öreg összeszedve minden morzsát, azt is kiderítette, hogy a zeneiskola igazgatónője ravasz módon, később visszament az UKK igazgatójához, aki kvázi kirúgta, közölve, hogy nem ér, rá és pont.

 – No, Lacikám erre varjunk gombot! Pedig az egy tanárnő vagy mi volt, meg alpolgármester…

Nem akartam megbántani, hisz melós volt világ életében Béla bá’, még félreérthette volna, de azt gondoltam, „Lám, a proli az proli marad, kaphat új ruhát, új asztalt, diplomát, soha nem éri utol lélekben, szívben, intelligenciában Béla bá’-t.

Címkék: IV. kerület, Újpest

Jobbikos propagandistára bízta Újpest újságját a momentumos polgi

2019.11.20.

Szétcsapott a moslékkoalíció az Újpesti Naplónál: politikai tisztogatás történt a szerkesztőségben. A lap élére a jobbikos Alfahírtől érkezik Balogh Gábor, akit korábban a Kuruc.infóval is hírbe hoztak.

Nem várt sokáig Déri Tibor momentumos polgármester és a balliberális szörnykoalíció: Újpest „felszabadítói” szétcsaptak a IV. kerület lapja, az Újpesti Napló szerkesztőségében, hogy kő kövön nem maradt. A politikai tisztogatásnak a szerkesztőség szinte valamennyi újságírója áldozatul esett, köztük olyanok, akik hosszé évek, évtizedek óta szolgálták a kerületi sajtót.

Már meg is van a „Kiválasztott”, aki hitelesen „független-objektív”, és szigorúan szakmai alapon közszolgálja majd a kerület népét újonnan verbuvált fekete seregével: egy vérbeli jobbikos bértollnok, egy az antiszemita széljobbról ballibbé cukisodó propagandista, vagyis Balogh Gábor. A Jobbik-visszhang Alfahírtől érkezik a mindentudó a lap élére, vagyis attól a portáltól, melynek kiadója az N1TV-t is üzemeltető Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, amit a Jobbik alapított.

A véres tollú Jobbik-szócsőként hírhedtté vált Balogh főszerki egyébiránt képviselőjelöltként is megpróbált ősszel besurranni az újpesti testületbe, Jobbik-arcként a moslékkoalíció kompenzációs (vigaszági) listáján, de nem járt sikerrel. Ha politikusnak nem volt jó, főszerkesztőnek pont jó lesz – gondolhatta a momentumos kerületvezér, aki ezzel a húzásával nyilván jól ki is fizette egyik szivárványos pártpartnerét.

Média- és politikai berkekben amúgy vannak, akik hírbe hozzák az újpesti főszerkit a Kuruc.infóval, miszerint Balogh 2010 előtt a szélsőségesen antiszemita hírportál publicistájaként tevékenykedett volna (és közölt volna szélsőségesen antiszemita, uszító irományokat) Bekes Gáspár álnéven. Az érintett ezt cáfolja, tagadja.

Ezzel együtt is igen pikáns a színváltós tollforgató románca a balliberális gittegyletekkel. Nemrég még úgy fogalmazott ugyanis: országos politikai szinten a Jobbiknak nem lehet együttműködnie a DK-vel, mert összeegyeztethetetlenek a programjaik, a múltjuk és az identitásuk. „Ha Gyurcsány Ferenc akarna Újpest polgármester lenni, a leghangosabban kampányolnék ellene” – magyarázta például. Még korábban ezer plusz egyszer arról is értekezett, a nemzeti Jobbik ugyan soha a büdös életben nem fog összefogni a(jelzők szabadon behelyettesíthetőek) baloldallal, minden ilyen föltételezés brutális nagy hazugság...

Most meg magyarázhatja a bizonyítványt, miután majd a helyi MSZP-sek és DK-sok (meg momentumosok) fenekét fényesíti. Hja, kérem, változnak az idők. És van az a pénz...

Címkék: IV. kerület, Újpest

Momentumos Déri kimutatta a foga fehérjét: megalázták Wintermantel Zsoltot

Ennyit a balliberális nagyvonalúságról, tiszteletről és tisztességről: Újpesten az éhes új többség pofátlanul leszavazta a kerületért évekig elkötelezetten dolgozó korábbi polgármester emelt végkielégítését.

Wintermantel Zsoltot még egy köszönjükre sem méltatta a szörnykoalíció. Fotó: MTI

Megalázta a IV. kerület köztiszteletben álló, népszerű, sikeres, lokálpatrióta korábbi polgármesterét a koncvadász új balliberális többség. Wintermantel Zsolt 1994-től vett részt az Újpesti Önkormányzat munkájában, 2006-tól képviselőként, frakcióvezetőként dolgozott, majd 2010-től 2019-ig polgármesterként vezette a kerületet, melynek fejlődését hosszú évekig országgyűlési képviselőként is segítette. Munkáját mindvégig a legnagyobb elkötelezettséggel, közmegelégedésre végezte, és páratlan eredményeket, beruházásokat, közösségépítést mutatott fel Újpesten.

A nagyvonalúságot és a tiszteletet hírből sem ismerő szivárványos galeri meg fityiszt mutatott neki.

Miközben a józan ész szerint akkor ugrálhatnának, ha legalább negyedannyit letettek az asztalra Újpestért, a kerület közösségéért, mint Wintermantel. Na de hagyjuk is a józan észt...

Fazonszakáll székfoglaló, alias Déri Tibor, a momentumos ifjonc polgi közösségi oldalán köhög büszkén, hogy hú, de izomból és erőből leszavazták a balliberális tesztoszteronagyúak a kormánypártok előterjesztését, ami a jogszabályok alapján törvényesen, minimálisan kötelező végkielégítéshez képest még további három hónapnyi (hú, ettől beszakad a kerületi költségvetés!) bér kifizetését tette volna lehetővé Wintermantelnek és volt alpolgármestereinek.

Derék Déri és az elvtelen szörnyfrakció-szövetséget vezető MSZP-szökevény neogyurcsányista Trippon Norbert napirendre sem engedték venni(!) a kezdeményezést... A Fegyőr-fiú szerint „nem aktuális” a kérdés, a Fletó-csicskásnak meg még „sarkosabb” véleménye volt. Hogy oda ne rohanjunk!

Persze ne legyünk igazságtalanok. Az elvtelen elvtársak csak vigyáznak a közpénzekre. Jó helyen lesz az ő zsebükben...

Címkék: IV. kerület, Újpest

Mesés fizetésért bújtatják Újpesten az 56-os hősöket nácizó szocit

Megáll az ész: a momentumos polgármester előterjesztésére az egyik újpesti önkormányzati cég vezetője lesz Horn Gyula unokahúga, aki börtönből szabaduló nyilaskereszteseknek titulálta az 1956-os forradalmárokat – és megúszta egy pártmegrovással...

Érdemei elismerése mellett 50 milliónyi közpénzzel tömik ki a zsebét az elvtársai.

Botrány a IV. kerületben, lila köntösben feltámadott a történelem szemétdombjáról a vörös pártállami gyalázat. A szivárványos szörnykoalíció polgármestere, a momentumos Déri Tibor előterjesztésére az egyik önkormányzati cég, az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft. ügyvezetője lehet a szocialista Havas Szófia, Horn Gyula unokahúga (via Magyar Hírlap)!

Az a némber, aki 2007-ben ezt okádta ki magából:

„1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.”

Aki 2016-ban megúszta egy enyhe „párt-ejnyebejnyével”, mikor az orosz állami televízió(!) október 23-i műsorában az 1956-os magyar forradalmat és szabadságharcot a nyugati titkosszolgálatok és a nácik által szervezett puccsnak nevezte, amelyben kommunistákat és zsidókat üldöztek.

Most meg úgy odaballagott, hogy még jutalmat is kapott Budapest és Újpest balliberális „felszabadítása” után!

Az az őskomcsi Havas, az a szégyenpolitikus, akiben ha lenne egy cseppnyi szégyenérzet, akkor rég visszavonult volna a nyilvánosságtól, miután persze őszintén elnézést kért a nemzettől. Mert ennek a Havasnak volt pofája 1956 hatvanadik évfordulójában a forradalmat és a szabadságharcot vérbe fojtó szovjet-oroszok „vendégeként” olyan magyargyalázó és nemzetáruló mocsokságot letolni szívvel-lélekkel, hogy

1956 pogrom volt, amelynek lényege, hogy „ezrével engedtek el nácikat a börtönökből”, „a forradalmárok házról házra járva keresték a kommunistákat és a zsidókat”, valamint „a forradalom nem törhetett volna ki a CIA által kiképzett, volt nácikból álló diverzánsosztagok nélkül, akik a fasiszta-ellenforradalmi puccsot voltak hivatottak előmozdítani”.

Déri Tibor polgi, valamint a balliberális moslékkoalíció hordái érdemei elismerése mellett most önkormányzati cégvezetéssel jutalmazzák a magyarellenes gyalázkodót. Csak a IV. kerületből havi bruttó 700 ezer forintot kasszírozhat majd, de KariGeri sem hagyta az út szélén: a főpolgi betolta a Fővárosi Közgyűlés Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságába, ahol további bruttó 130 ezer forintot tehet zsebre. Vagyis az elkövetkezendő öt évben csaknem 50 millió forintnyi közpénzzel tömhetik ki az elvtársai Szófiát, aki ezek szerint jól végezte dolgát.

A múlt újrakezdődött. Újpesten is.

Címkék: IV. kerület, Újpest

70 millió forintot vehet el a Fraditól Baranyi Krisztina

A IX. kerület új szivárványos polgármestere szerint „egyoldalú” volt Ferencváros eddigi sporttámogatása, legott meg is szüntetné az FTC kiemelt önkormányzati finanszírozását.

Ha ekkora barátai vannak a IX. kerületben a sportnak, minek neki ellenségek?

Különös módon kívánja magát belopni a Fradi-drukkerek szívébe a ballib moslékkoalíció színeiben a IX. kerület élére ejtőernyőzött Baranyi Krisztina. A kutyapárti viccalpolgármester által segített szégyenpolgi bejelentette:

lazán, egy csuklómozdulattal elvenné a kerület büszkesége, a Ferencvárosi TC éves szinten mintegy 70 millió forintos önkormányzati támogatását.

A szivárványos politikus kedden a DIGI Sport vendége volt, ahol kinyilatkoztatta: „egyoldalúnak” tartja a kerület sporttámogatási gyakorlatát és rendszerét. És ha már így gondolja, 2020-tól kezdve jól el is vonná Ferencváros büszkesége, az FTC önkormányzati finanszírozását, mely eddig évi 50 millió forint szabadon felhasználható közvetlen és mintegy 20 millió forint sportpályázatokból érkező támogatásból állt.

Baranyi nem viccel: ennek véget vet, de tüstént! Mint magyarázta, nem járja, hogy „kizárólag versenysportra” használják fel az önkormányzat pénzeit, ő inkább a „tömeg- és a diáksportot” akarja segíteni a Fradi helyett: szerinte ez utóbbi „nagyobb feladat”.

Polgármester asszony gyorsan hozzátette, ha Kubatov Gábor felkérné, üljön be az FTC elnökségébe (miután megrövidítette a klubot 70 millióval, nooormális???), nemet mondana, mert „nem ért annyira a sporthoz”, hogy hasznát vegye a Fradi. Na, ebben mondjuk igaza van, és egyetértünk vele...

A magát egyébként „sportszeretőnek” hazudó, közben – fura ellentmondás – a „sporthoz nem értőnek” is nevező politikus a műsorban azt is kifejtette: szerinte a 2023-as vb-re tervezett atlétikai stadion is felesleg Budapestnek. Nem kell. Nincs rá szükség. Hulljon a férgese!

Már csak egy kérdés marad: ha a sportéletnek ilyen remek barátai vannak Ferencvárosban, akkor minek neki ellenségek?

Orosz Anna beletörölte a lábát a Horthy-emlékezetbe

Előhúzta a holokausztkártyát Újbuda momentumos alpolgármestere, aki egy kungfurúgással igyekezett leteríteni Horthy Miklóst és Lázár Jánost.

Kirázza a hideg Horthytól az újbudai lila alpolgit...

Páros lábbal tiporta meg a Horthy-emlékezetet a lila Momentum szivárványos újbudai alpolgármestere. A „független objektív” Political Capitaltől visszaigazolt polkorrekt jövő reménysége, a heves jeges Orosz Anna ájtatos módon húzta elő a holokausztkártyát (via ATV A nap híre, 2019. november 18.), midőn a kormányzó, valamint az emléke előtt fejet hajtó Lázár János mocskolásából igyekezett politikai tőkét kovácsolni. Mondván: ilyen kérdésekből senki se kovácsoljon politikai tőkét. Persze, amit szabad a nemzetáruló Jupiternek...

Csapó 1, Orosz Anna (Momentum):

Horthyra emlékezni „olyan bűntett, ami legsúlyosabbak közé tartozik, mert az emberek legmélyebb, legszemélyesebb traumáival játszanak”; „nekem egyébként a fél családom átélte a holokausztot, mint zsidó emberek”. Horthy „lehet, hogy csinált egy-két jó dolgot, mondjuk az oktatásért, de közben azért mégiscsak 4-500 ezer magyar zsidó vesztett életét, amikor ő kormányzó volt”, ezért rendkívül káros „kikiáltani őt hősnek, aki a magyar történelemben az egyik legnagyobb példakép”.

...Lázár János szerint viszont hős katona volt, igazi magyar hazafi!

Csapó 2, Lázár János (Fidesz-KDNP):

„Horthy Miklós száz esztendővel ezelőtt bajtársaival és szövetségeseivel megmentette Magyarországot. Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk”.

És mondd, te kit választanál???

Címkék: Újbuda, XI. kerület

Töke van a menyasszonynak? Baranyi brutálisat villantott!

2019.11.19.

Úgy tűnik, nem olvas elég József Attilát Ferencváros új szivárványos polgármestere. Különben tudhatná: „dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

Baranyi Krisztina nagyon maszkulin vagy nagyon béna. Fotó: Facebook

A IX. kerületben töke van a menyasszonynak? Netán gender szakon szocializálódott Ferencvárosunk új polgármestere? Vagy éppen az egész életen át tartó nemváltás lelkes híve? Az uniformizálásra gyúró szabadosság „szép”, új világában bármi megeshet, de a legvalószínűbb, hogy a viccpárti alpolgival felszerelt Baranyi Krisztina elkúrta. És nem is kicsit, hanem nagyon.

Úgy tűnik, a kerület új vezetése legfeljebb nyomokban tartalmaz szakértelmet. Legalábbis nem olvasnak elég József Attilát, különben tudnák,

„dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

A hatalom megszerzéséért prostituálódott, elvtelen moslékkoalíció közel s távolról is összeférhetetlennek látszó Madámja önfényezésbe ojtott bemutatkozót jelentetett meg Ferencváros honlapján. Bár ne tette volna. Polgármester asszony prezentációs szelfije bántóan férfiasra sikerült. Legfőbb ideje, hogy gúzsba kösse hímhormonjait! Vagy ha ennyit tud, ugorjon be a kutyapártba. Farka felvágva!

(PS.: ha valaki véletlen nem tudná, jobb oldalon a jobboldali expolgi, Bácskai János fotója maradt fönn...)

Bicós Pikó lett Józsefváros sánta kutyája

A balliberális polgármesternek a szolgálati Škoda az új kerékpár. A lakosok meg jól átverte a palánkon...

Bort iszik, és vizet prédikál a klubrádiósból politikussá átvedlett Pikó András. Józsefváros viccvezetője, aki nemrég büszkén jelentette be, hogy nagy nehezen megtalálta végre a hivatali klotyót, ha már máshoz nem is ért – ne adj' isten a VIII. kerület pénzügyeihez, költségvetéséhez...

Szóval Pikó polgi iszonyúan csúnyán lebukott. Utolérte a végzet, mint az egyszeri mozgássérült ebet, jobban mondva ő lett Józsefváros sánta kutyája. A méregzöld környezetbarátról kiderült, hogy pulykavörös környezetszennyező. Illetve hazudik, mint a vízfolyás.

Az egyik balliberó propagandaportálnak (24.hu) ezt a show-t tolta le: nem szolgálati kocsival jár a hivatalba, hanem a 99-es busszal vagy kerékpárral.

Szó szerinti Pikó következik:

„Ragaszkodom az életmódomhoz, a bringához meg a buszhoz.”
„Ha eddig nem ültem be az Audi 6-osba, ezután se fogok. Önazonos maradok.”
„Az egyik alpolgármester rollerrel jár, a másik gyalog. A harmadik ugyanúgy bringás, mint én.”
„De ez nem imidzs.”
„Skoda van. Ford Mondeo is. Jó autók, tényleg. Itt lent szoktak állni, melléjük kötöm a bicómat. Szólt is már az őr, hogy vigyem be az épületbe, ne ázzon már kinn. A választók viszont erről tudják, hogy bent dolgozom. Az nekem nem jön össze alkatilag, hogy a verdával meg a sofőrrel hazacsapassak a Vajda Péter utcába. Az önkormányzatnak vannak éves BKV-bérletei, mi inkább azokat használjuk.”

És akkor az a fránya, csúnya, rideg valóság. Így közlekedtek, illetve így hazudtok ti!

Megint szó szerinti Pikó következik (via 24.hu):

„A választók megérdemlik, hogy őszinte legyél velük.”

Tényleg megérdemlik, Pikó, vagyis megérdemelnék. Mi őszinték is leszünk veled: alkatilag csapatsz a sofőrrel és a verdával, és sehol sem látjuk a bicódat! Neked a szolgálati Škoda az új kerékpár? Mocskosul gáz ez a valódi imidzs! Az igazság és az őszinteség olyan messze áll tőled, mint Józsefváros Jeruzsálemtől!

Leülhetsz (beülhetsz), egyes!

Botrány Rákospalotán: családi vállalkozásban tolja a DK-s vezetés

2019.11.16.

Németh Angéla gyurcsányista polgármesternek van bőr a képén. A valamikor „magyar Merkelnek” remélt Angela-utánzat már a rajtnál elhasalt erkölcsi értelemben, hiszen többsége leple alatt jól fizető politikai pozícióba pattintotta be saját fiát.

Politikai pozícióba rakta egyetemista fiát, és nem érti, mi ezzel a baj... Fotó: MTI

Háborog a XV. kerület! Rákospalota, Újpalota és Pestújhely lakói joggal érzik úgy, hogy a kerület élére pottyant Gyurcsány-szárnysegéd, Németh Angéla polgármester vezényletével a balliberális brancs újraírja a Móricz Zsigmond-i Rokonokat.

Persze tulajdonképpen nincs új a nap alatt, hiszen a balliberóknál egyfajta hagyomány a közvetlen családtagok anyagi előnyökkel járó politikai pozíciókba ejtőernyőztetése.

Németh Angéla csak folytatta a tradíciót, amikor

saját, édesanyai előterjesztésével a közgyűlés népjóléti bizottsága külsős tagjának pattintotta be saját egyetemista(!) fiát, Mihály Gergőt havi bruttó 200 ezer, azaz nettó 133 ezer forintos(!) javadalmazásért.

Ahogy kitudódott a ballib cselszövés, a kerület lakói teljes joggal érezték átverve magukat, hogy a tiszta kezeket, átláthatóság és korrupciómentességet ígérő DK-s nagyasszony és csapata – mondjuk ki – családi vállalkozásban tolja a kerületet. És nem szégyelli magát, hanem még neki áll feljebb. Miközben kis privát boszorkánykonyhájában ördögien fakanalazgat a a közhatalommal és a közpénzekkel.

A rákospalotai országos botrány Fletó pártelnököt is megihlette, aki igyekezett menteni a menthetetlent, hogy aszondja: küzdeni kell a „hamis látszatok” ellen.

Látszatnak persze látszat ez, csakhogy a legkevésbé sem hamis. Mert az itt élők pontosan tudják, bármit is vartyog nekik a DK-s elit (Gyurcsány és Németh): „ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa”.

A gyurcsányista alma nem esett messze a gyurcsányista fájától.

„Tudom, hogy a mai Magyarországon nehéz elhinni, hogy egy politikus rokona nem azért kap munkát, mert rokon”

– írja polgármester asszony lebukott pici fiacskája, aki most ég, mint a Reichstag. Neki legalább igaza van. Tényleg nehéz elhinni, nem is hisszük.

Kármentésnek nagyon kevés, hogy a balhé árnyékában kitalálta, majd jól felajánlja a fizuját szociális és ifjúsági szervezeteknek. Majd a tettek beszélnek, a szavak elszállnak. Annál érdekesebb „friss elhatározásának” másik fele:

„Ezúton belépek a Demokratikus Koalícióba, hogy ne csak lelkes XV. kerületiként, hanem várospolitikusként is bizonyíthassak.”

Vagyis amint megkaparintotta a politikai pozíciót, már a függetlenség és civilség látszatára sem ad. DK-s mama kisfia hazaérkezett a nagy családba. Összenőtt, ami összetartozik. Mert az alma ezúttal sem esett messze a gyurcsányista fától.

Ezeket a cikkeket olvastad már?