Pikó felpörgött – egy nagy vécécsészét csinál Józsefvárosból

Pikó felpörgött – egy nagy vécécsészét csinál Józsefvárosból

2020.03.07. | Nullker

A haverok és a politikai műmájerek dúskálnak zsetonban, fejlesztésekre és közbiztonságra annál kevesebb jut a VIII. kerületben. Tetszettek „forradalmat” csinálni...

Tovább
Sztrájk jöhet a BKV-nál – kösz, Karigeri!

Sztrájk jöhet a BKV-nál – kösz, Karigeri!

Tovább
Déri képmutatása: cinkos sunnyogással védi az elítélt jobbikost

Déri képmutatása: cinkos sunnyogással védi az elítélt jobbikost

Tovább

Nincs új a nap alatt: Pikó megint hazudik

A józsefvárosi haknihuszár akkora politikai pofont kapott fideszes elődjétől, hogy nem teszi zsebre. Karácsonyi lebukás exklubrádiós módra!

Aki hazudik, az csal. Aki hazudik, az lop? Csak mert csúnya dolog...

A rádiózásból felmentett, újabban politikát játszó Pikó András VIII. kerületi viccpolgármester adventben csúcsra járatja a médiahaknit. Ami persze nem meglepő, mert jó balliberális vezetőhöz méltó módon a klotyót ugyan már megtalálta, és ilyen-olyan levelezéseket is fel-feltöretett, de lövése sincs róla, hogyan kellene intézni a hivatali ügyeket, és egyáltalán, milyen fejlesztésekre lenne szükség, milyen jövőképet kellene felvázolni Józsefvárosnak.

A hiszti még mindig olcsóbb és egyszerűbb, mint a munka, pláne, ha a langymeleg baráti sajtó tárt karokkal fogadja a tékozló fiút.

Pikó azzal nyitotta kerületi kiskirálykodását, hogy jól kifizette az elvtársakat az újonnan felálló (rossz, aki Gréczy Zsoltra gondol) önkoris rendszerben, egy csapásra 150 millióval drágítva a kerületi vezetést a korábbiakhoz képest. Hiába, no, a pozíció- és pénzhajhász balliberálisoknak nem kenyerük az „ócsítás”... A puccsító polgi emellett egy további tollvonással nagy hirtelen elvette az egészségügyi és szociális dolgozók jól megérdemelt és megszolgált 13. havi jutalmát. Vagyis kábé 700 embert – köztük bölcsődei nevelőket, óvónőket, szociális és egészségügyi dolgozókat – rövidített meg egyhavi bérrel (amit amúgy korábban a csúf, gonosz Fidesz-KDNP-s vezetés mindig oda tudott nekik adni).

Persze nem maradt el a sivalkodás és a (maga)mutogatás sem (megint rossz, aki Gréczy Zsoltra gondol): a hírhedtté vált józsefvárosi Pikó-közlöny önjelölt hasbeszélője szerint a lakossági megszorításért a „körülmények”, a „gazdálkodás mozgástere” no meg a „költségvetés kiábrándító állapota” a hibás. (Nem a Gyurcsány.)

A karácsonyi hajrában pofátlansági rekordot döntött: Facebookjára fröcskölte, hogyaz elkészült költségvetési átvilágítás tükrében a valóság az, hogy nincs többlet az önkormányzati költségvetésben”. (Aha, értjük. Volt, nincs, eltűnt. Lásd még: „trükkök százai.)

Sára Botondnál most telt be a pohár! Józsefváros előző Fidesz-KDNP-s polgármestere szintúgy a Facebookon pörkölt oda Pikónak, de akkorát, hogy azt nem teszi zsebre! „Pikó András már megint nem mond igazat. Ennek bizonyítására közzéteszem az átadás-átvételi jegyzőkönyvet, amin saját aláírásával hitelesíti, hogy közel 7 milliárd forint volt a bankszámlán és 6 milliárd államkötvényben. Durva lenne, ha máris eltüntette volna!” – írta Sára Botond.

A 13 milliárd, Pikó aláírásával hitelesítve... Fotó: Facebook/Sára Botond

Ezek után jogos a kérdés: mit is írt alá a saját kezűleg a VIII. kerület legéletlenebb kése? Amúgy 13 milliárdból nem futotta az egészségügyi és szociális dolgozók karácsonyi jutalmára? Vagy hatalomra huppanva már nem fontos a zegészségügy? Vagy hová lett a 13 milliárd, józsefvárosi David Copperfield?

Pofátlan pénzszórás: 77 millióért vesz spamszűrőt Németh Angéla

Gyurcsány Fletó kedvenc polgármestere karácsony előtt megrázta a kerületi pénzfát: 100 millióról 270 millióra emelte a pénzkeretét, és NASA-áron rendelt CT-t spamszűrőt. Nehogy már Gréczy Zsolti akárki kéretlen levelekkel zaklassa! Természetesen a balliberális takarékoskodás és olcsó önkormányzat jegyében...

Angéla, te drága! Fotó: MTI

Gőzerővel tombol a XV. kerületi Grincs! Karácsonyra (vagy ha úgy tetszik: karácsonyra) hangolódva pofátlanul megrázta a pénzfát Gyurcsány rákospalotai balkeze, Németh Angéla.

Tudjátok, ő az az önjelölt magyar Merkel, aki – még – nem engedte rá a migránsokat a közösségére, de október 13-i sikere után saját egyetemista fiacskájának máris meghívólevelet küldött, azaz politikai pozíciót biztosított egy fizetős külső bizottsági tagság képében. Hiába, no, extra tehetség lehet a kis legényke, aki máris meghálálta a bizalmat: legott belépett az egyre jobban „összegréczysedő” DK-ba!

Angélának, mint a rosszcsont szenteknek úgy általában, maga felé hajlik a keze, ezért aztán egészen egyedi karácsonyi csomaggal lepte meg a XV. kerületben élőket. Először is egy kecses kacsómozdulattal átverte a hozzá hű ballib többségen, hogy az eddigi 100 millió helyett 270 millió forintra emeljék a képviselő-testület döntése nélküli kötelezettségvállalás polgármesteri keretét. Ebből aztán már embörösen osztogathat, hogy rá se csap senki a kezére! Miután így jól végezte dolgát, arról sem feledkezett meg, hogy spamszűrőt rendeltessen az önkormányzatnak. Nem is akárhogy, és nem is akármennyiért!

Kapaszkodjatok meg: Rákospalota, Újpalota és Pestújhely spamszűrője – melynek feladata a kéretlen levelek távol tartása lesz Angéla asszonytól és önkoris sleppjétől – 77 millió(!!!) forintot kóstál majd. Nyilván a balliberális takarékoskodás és az olcsó önkormányzatiság jegyében. (Miközben a került járdái és mellékútjai járhatatlanok, és sok helyütt hegyekben áll a szemét, szóval lenne mire költeni, nem is beszélve a lélegeztetőgépekről vagy a CT-berendezésekről.)

Alig várjuk, mit tud majd a csilivili és hiperszuper szűrő: az a minimum, hogy hét nyelven beszél, és nemcsak visszaküldi a feladónak a kéretlen levelet, de egyből riasztja is a TEK-t, a CIA-t vagy legalább az Apró-elhárítást. Ja, amúgy belegondolni is rossz, mi lenne, ha Németh Angéla nem takarékoskodna...

PS.: a XV. kerületben élőknek megvan ám a külön bejáratú véleményük a mocskos kis gyurcsányista vircsaftról!

Legalja: Baranyi Krisztina piszokul megfejte az egyházat

Üzletet csinált a reformátusok kárából Ferencváros vérlibsi polgármestere, aki egyre jobban emlékeztet egy rémmesei hősre. Na persze nem a jó tündérre, hanem egy gonosz mostohára.

Bizonyította, annyira humánus és empatikus, mint a legriasztóbb vasorrú bába...

Maradva a mesésnek aligha nevezhető rémképnél, a IX. kerület gonosz mostohájának legújabb gaztette, hogy egy tollvonással 200 millió forintot keresett a református egyház kárán, a Károli Gáspár Református Egyetem januárban leégett Ráday-kollégiumának ügyén.

A vérlibsi vezető kaján vigyorral törölte bele a lábát a kereszténységbe így adventben.

Arról nem szól a fáma, vajon a nyugdíj mellett közpénzből kitömött ex-SZDSZ-es öreg szabad madár elvtárs, Gegesy Ferenc milliós tanácsa volt-e, hogy aljas módon fejjék meg az egyházat, de tény, ami tény: a ferencvárosi közgyűlés e heti ülésén kiderült, hogy Baranyi asszonyság kezdeményezésére a kerület nem kevesebb mint 200 millióval rövidíti meg a Dunamelléki Református Egyházkerületet, annak leégett kollégiumának újraépítése kapcsán (via Pesti Srácok). Egy cseppnyi jóindulat nem sok, annyit sem mutatva!

A tragikus történet az egész országot megrázta (vagy ha a ferencvárosi vérlibsikre gondolunk, tán mégsem az egészet...): januárban kigyulladt, majd leégett a Károli Gáspár Református Egyetem Ráday-kollégiuma, a tűzben egy négygyermekes családapa is életét vesztette. A református egyház komoly kármentési munkára kényszerült a környező épületekben, aminek költsége súlyos tehertételt jelentett a Dunamelléki Református Egyházkerületnek. Az egyházkerület arra kérte a ferencvárosi önkormányzatot, engedje el a közterület-foglalási díjat, amelyet azért kellene fizetnie, hogy munkagépeket állomásoztathasson az épület környezetében a bontási és újraépítési munkálatok alatt. A helyi Fidesz azt javasolta, az önkormányzat ne csináljon üzletet a tragédiából, vagyis más kárából, és a reformátusok kérését meghallgatva mondjon le a 200 milliós közterület-foglalási pénzről.

Nem oda Buda, Baranyi nem engedett, és mocskos módon söpörte le a javaslatot! Bontsák le kézzel, belülről az épületet! – okoskodott és fontosodott. A polgármester ezzel bizonyította, annyira humánus és empatikus, mint a legriasztóbb vasorrú bába. (Az úgynevezett „szakértelméről már ne is beszéljünk, hiszen építészetileg lehetetlen, illetve életveszélyes lenne belülről nekiesni az ingatlannak, az épület helyreállíthatatlan, a romokat pedig csak kívülről, munkagépekkel lehet lebontani.)

Az aljas húzás nyomán némi zavar is támadt a balliberális erőben, szünetet kellett elrendelni, mert „felszabadító” elvtársai sem tolerálták elsőre az egyházellenes (egyúttal oktatásellenes) kirohanást. Baranyi végül maga alá gyűrte a sleppet, és leszavaztatta a reformátusok kérését: csupán jelképes, 10 százaléknyi kedvezményt adtak a reformátusoknak. Átlátszóan arcátlan érvelése szerint az egyháztól legombolt 200 millió „vélhetően” parkfejlesztésre kell majd. Vagy – tegyük hozzá – megy a kifizetőhelynek maszkírozott önkormányzati rendszerben lapuló haverok és elvtársak jó kövér fizujára...

Tanulság? Bajban ismerszik meg a barát. No meg az ellenség...

Vastagbőr: milliós apanázsért kapja a tanácsokat Baranyi Krisztina

2019.12.14.

Tanácstalannak tűnik Ferencváros összeférhetetlen polgármestere, aki sebtiben a volt SZDSZ-es elődtől rendelt „szűk milliós” tanácsokat.

Hogy akkor most hogy is van ez, Krisztina asszony?

Nem tanácsos úgy vergődni, mint egy partra vetett szomjas hal, netán úgy rombolni, mint valami irányíthatatlan világháborús szovjet veteránjármű. Ezt szagolhatta meg Ferencváros vérebszimatú csetlő-botló Nagyasszonya, aki támaszt keresett, és persze, hogy a volt SZDSZ háza táján, a bukott balliberális sleppben talált.

Kibújt a szög a zsákból. A foga fehérjét kivillantó Baranyi Krisztina havi 900 ezer forintos (fő)tanácsadói megbízást adott a hajdani SZDSZ-es politikus, korábbi kerületi Vezér Gegesy Ferencnek, aki ezt bizony zsebre teszi. Jó kövér balliberális jutalomfalat az adófizetők pénzéből az elvtársi szabad madár nyugdíj mellé, hogy jusson azért akciós parizer is a szikkadt vajas kenyérre! Hát őt sem hagyták az út szélén, fellélegezhet még Kuncze Gábor is.

Hogy az alpolgármesteri szintű fizuért, vagyis a havi szűk millácskáért milyen pótolhatatlan és egyedülálló (fő)tanácsokat ad a tanácstalan polgármesternek Gegesy, arról nem szól a fáma, ezzel együtt borzasztó és arcátlan pofátlanságnak tűnik, hogy Ferencvárosban milyen drágán mérik a jó szót.

A kutyapárti duplafarkú bohócalpolgijával bohóckodó Baranyi Krisztinának pedig két hónap sem kellett, hogy megdöntse Hajnal Tímeát, illetve bocsánat: Lendvai Ildikót. „Mrs. Tiszta Kacsó” becsszóra ígérte, vagyis lassan mondta, hogy mindenki megértse: nem lesz pozícióosztogatás a IX. kerületben baráti, haveri, elv- és párttársi alapon.

Erre máris beütött a gázáremelés a Gegesy-mutyi képében. A IX. kerületben alaposan befűtöttek, de még a feddhetetlenségnek a látszatát is a tűzre pattintották! Hiába, no, jéghideg ez a Karácsony, pláne, hogy a kétfarkú kutyákra duplán jön a dér...

Pikó-propilap lett a józsefvárosi újságból

Az exklubrádiós amatőr polgármester pont nem ezt ígérte, de kicsire nem ad, nagy meg nem számít, ha az ember fia már elfoglalta a trónszéket. Pikó alulról és felülről, elölről és hátulról: Kim Dzsongun megirigyelhetné, amit a VIII. kerületi kiskirály kisujjból kirázott.

Erősen startolt a Pikó-propilap: még az övéinél is kiverte a biztosítékot.

Azért öröm nézni, amikor egy balliberális bájgúnár akkorát lódít, annyira mást tesz, mint amit mond, hogy az már a „baráti” ballib függetlenobjektívnál is kiveri a biztosítékot. Na most amit Pikó András Józsefvárosban a médiával művelt, az nemcsak a balos Mérce mércéjével mérhető hipergáznak, de a tejtestvér Index és a Media1.hu is a VIII. kerület nárcisztikus numero egyére borította a fekáliával teli bilit.

Mert megérdemelte.

Hisz mit ígért, és erre föl mit művelt az igazmondásból a jelek szerint felmentett ellenzéki viccpolgármester?

Azt állította, tökéletesen független és objektív, kiegyensúlyozott lappá alakítja a Józsefváros című újságot, hogy párját ritkítja. Olyanná, ahol még őt is lehet hülyének nevezni, és ahol a másik politikai oldal is hallathatja hangját. „Miért lenne más a helyi nyilvánosság legfontosabb közfinanszírozott orgánuma, mint egy normális közszolgálati média? [….] Felkértem a Mérték Médiaelemző Műhelyt, hogy lássák el a lapombudsmani feladatokat. Minden negyedévben jelentést fognak letenni arról, hogy milyen itt a sajtónyilvánosság. Megfordítjuk a fókuszt, a helyi nyilvánosságnak nem a hatalomról kell szólnia, nem arról, mit adtunk át a múlt hónapban, hanem hogy mi zajlik ebben a kerületben. Hétköznapi, helyi problémákról” – nyüszögte nemrég erről.

Aztán megjelent a Józsefváros első Pikó-kori száma. A függetlenobjektív ikon, az exnépszabis, 168 Óra-árva Tóth Ákos mentorálásával. És nem volt benne köszönet. Annál több Pikó.

Pikóból nem árt meg a sok.

Némi észak-koreai fíling hatja át a nyomdából kiszaladt papírhalmazt, melynek csekélyke egyharmadát a nagyember, Pikó tölti ki. (És mennyire mértéktartó, hiszen akár kétharmadot is elfoglalhatott volna!) „Pikó András az első 7 oldalon 8 fotón jelenik meg mindenféle szögből. És az első 7 oldal erős közéleti blokkján túl még egy tárcaszerűségben is felsorolódik az új polgármester és az ellenzéki képviselők neve” – háborog a Mérce. A kétkolumnás bevezető anyag Pikóék és az ellenzéki összefogás sikeres stratégiájáról ömleng, majd felugrik egy ennél is hosszabb interjú az új polgármesterrel, Pikóval, amit még egy oldal követ a kerület új vezetősége, Pikóék terveiről. A Pikó-ellenzékbe szorult Fidesznek nulla sornyi megszólalási lehetőség jut a Pikó-személyi kultusztól átitatott Pikó-közlönyben.

Így fordította meg Pikó a fókuszt: a hétköznapi, helyi problémákról szól a „kerületi kiegyensúlyozott”. Csak épp kiderült: hétköznapi, helyi probléma: Pikó a neved.

De ahogy a régi dakota mondás tartja: aki fordítva ül a lovon, hamarabb utoléri a baráti tűz, mint az egyszeri sánta kutyát.

PS.: izgatottan várjuk a lapombudsmani jelentést! :-)

Nem vész el, csak átalakul: Ungár Klárát Újpestre mentette át Gyurcsány

Az egészségügyi végzettséggel nem rendelkező, annál vérliberálisabb Fletó-fan ex-SZDSZ-es politikus asszonnyal lendítené fel az újpesti egészségügyet a Momentum. Szép, új világ...

Az akolmeleg szoclib restauráció Újpestet sem kíméli...

Hát mégsem az 1956-os hős magyar forradalmárokat lenácizó hamvas Havas, a Szófia lett a befutó, de a Gyurcsány-párt nem engedte el a pozíciót! Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetet ugyanis januártól kígyózó Fletó egyik női bizalmisa, az ős-Fideszt csúnyácskán eláruló, a történelem szemétdombján rothadó magyarellenes SZDSZ véres szájú honanyájából divat-DK-sá démonizálódótt Ungár Klára vezetheti januártól – robbant a hírbomba.

A fővárost „felszabadító” balliberális horda a régi receptből főz, midőn fölmelegíti a mélyfagyasztott töltött káposztát, esetünkben például a melegségét büszkén és nyíltan vállaló, azzal nem egyszer provokatívan kérkedő szabad madár asszonyt, a szoclib vérkorszak egyik forró frontemberét.

A Momentum IV. kerületi lila szent tehene, a helyi Gyurcsány-sakkbábú, Déri Tibor tehát végül rá bízta az újpesti egészségügy fellendítését, valamiféle budapesti „fellegvárrá” alakítását, ami az egyik fő kampányígérete volt. Nem is oly apró bökkenő, hogy Ungár Klára asszonynak egészségügyi végzettsége és szaktudása nincs. Sincs. De mindenhez is ért.

Pláne jó és lojális elvtársnő, úgy ugrik, ahogy a Főnök fütyül. És aki, ahogy a mondás tartja, nem vész el, csak átalakul.

Címkék: IV. kerület, Újpest

Kultúrkampf: Újbuda elhúzta Mága Zoltán nótáját

2019.12.13.

A gyurcsányista László Imre előkapta a fütyülőjét, a szélsőlibsi Barabás Richárd zenei aláfestésével eljátszotta a világhírű hegedűművész hattyúdalát.

Az újbudaiak ebből többet nem kapnak! Fotó: MTI

A balliberális politikai elitnek csúfolt de-generáció álszentségéhez eddig sem férhetett kétség, ám az újbudai újfarizeusoknak sikerült szintet lépniük. Midőn az összetordaizott Tisztelt Házban és a szétgothározott Madách téren hevesen tüntibüntiznek a színházak és a kultúra szabadságáért, a XI. kerületben épp abban a percben hánytak bele a kultúra és a művészet tisztaságába és tiszteletébe.

Ami Újbudán történik, az – stílszerűen szólva – az ember tragédiája, pontosabban két emberé: László Imre gyurcsányista polgármesteré és szélsőlibsi párbeszédképtelen alpolgármesteréé, Barabás Richárdé. A két dilettáns nótafa a XI. kerületi amatőr dalárdában egyesülve kisütötte, hogy elhúzza Mága Zoltán nótáját. És mint aki jól végezte (d)olgát, László előkapta fütyülőjét, majd a KariGeri-mikrofonállvány Barabás zenei aláfestésével eljátszotta a világszerte ismert és elismert, számos rangos díjjal kitüntetett, országimázsépítő, jótékonysági fellépéseivel amúgy rendszeresen a határon inneni és túli rászoruló magyarokat segítő hegedűművész hattyúdalát.

Na persze csak és kizárólag, szigorúan a kultúra szabadságának, a művészet pártolásának jegyében. Avagy így teremtetek értéket ti...

A két félnótás tehát jól elfújta a régi balliberális nótát arról a bizonyos kettős mércéről. És marha hamisan nyikorognak, mert hát a szög soha nem marad a zsákban: nyilván az a „bűne” a kilistázott művésznek, hogy túlzottan „fideszes” és „gaz orbánista”...

A debilduó diliduettjében nemcsak megénekelte, hogy szélsebesen felbontják Mága Zoltán több koncertre szóló, évek óta a kerületiek épülését, szórakozását szolgáló koncerttámogatási szerződését, de még arra is rágyújtottak, hogy az idei utolsó fellépéséből sem kérnék, ellenben a világhírű művésznek kifizetett pénz egy részét visszakérik. Szánalmasan kalapoznak, mint a legprasnyább utcazenész!

Az újbudaiak pedig mostantól élhetnek muzsikaszó nélkül.

Címkék: Újbuda, XI. kerület

László Imre úgy váltja a kabinetfőnököt, mint más az alsógatyát

2019.12.12.

Szűk két hónap alatt elhasználta, majd mosatlanul dobta a szennyesbe Lakos Imrét az újbudai gyurcsányista polgármester. Persze nem kell sajnálnunk az ex-SZDSZ-es kidobottfiút, KariGeritől már kapott egy igazgatósági tagságot, amúgy meg akadnak, akik szerint romlott vaj is van a füle mögött...

Két Imre nem fért meg egy csárdában! László maradt, Lakos szaladt.

László Imre és az alsógatya – na, ez nem kezdődik valami túl biztatóan, mindenesetre ne eresszétek túlságosan szabadjára a fantáziátokat! Azért turkálunk csak Újbuda Gyurcsány-hívő vezetőjének fehérneműi között, mert kiszivárgott. Nem: kiderült, úgy váltogatja a kabinetfőnököket, mint más a gatyóit.

A XI. kerület DK-s kiskirálya szűk két hónap alatt szűknek találta, azaz elhasználta, majd mosatlanul a szennyesbe vágta kabinetfőnökét, Lakos Imrét. László szerint a két Imre között nem volt meg az egység, ami nélkül pedig nem oda Újbuda, vagyis nem fejlődhet a kerület.

Nem rejtette véka alá az összeférhetetlenséget, mármint azt, hogy bizony „véleménykülönbség” akadályozta kettejük szerves egységbe forrását. A cirkusznak értelemszerűen a kettes(ke) Imre lett a vesztese, aki nem László, hanem Lakos, minthogy szedhette sátorfáját, exfőnöke meg nézhet új alsó után, aki tényleg a keze alá dolgozik.

De félre a tréfát, hisz a helyzet sokkal komolyabb, mint vicces: a balliberális moslékkoalíció nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát, működésképtelenségét és romlottságát, aminek Budapest „felszabadult”, vagyis az ellenzék által felfalt kerületei, jelesül a „tizenegyes” isszák meg a levét.

És mielőtt még túlzottan megsajnálnák a lapátra tett Lakost, az élet őt sem veri laposra: az egykori rossz emlékű SZDSZ-es alpolgármester szabad madár elvtárs nemrégiben KariGeri előterjesztésére jó pénzért a BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatóságának tagjává avanzsált. Vagyis bőven lesz mit a tejbe aprítania az egykoron Molnár Gyula akkori szoci polgival együtt súlyos korrupciógyanús ingatlanügybe, hivatali visszaélési történetbe keveredett (másodfokon felfüggesztett börtönre ítélt, majd a Kúria szoci tartópillérei által végül fölmentett) kidobottfiúnak. Akit a többi kipróbált SZDSZ-káderhez hasonlóan Böszme Fletó vett kígyózó szárnyai alá...

De ha már fehérneműk és bűzös ügyek, Novák Előd, a Mi Hazánk kerületi képviselője szerint Lakos ezúttal sem tétlenkedett. Búcsúajándékként odapörkölte „az egykori SZDSZ-es politikusbűnözőnek”: kérészéletű kabinetfőnökösködése alatt nemcsak a rovott múltú Czeglédy Csaba jogi szerződtetésével kínálta és „ajándékozta” meg Újbudát. Nemcsak, hanem … is, azaz (via Novák): „máris keresztülnyomott az önkormányzat Gazdasági Bizottságán egy kisebb korrupciós ügyet, ezért a Mi Hazánk feljelentést tesz”, mégpedig egy bérleti díjhoz kapcsolódóan vélelmezett hivatali visszaélés miatt – állt elő Előd.

Hogy ebben mi az igazság, azt majd a nyomozó hatóságok szép ügyesen feltárják, mindenesetre a régi dakota mondás szerint nem szállnak alacsonyan az alsógatyák, ha nem fúj a szél...

Címkék: Újbuda, XI. kerület

Vicckerületet csinál Ferencvárosból a bohóc kutyaalpolgi

2019.12.09.

Döme Zsuzsanna „Dada Suzi” büszkén posztolgat hivatali munkavégzéséről, ami a baromkodásban, a balfaszkodásában és a IX. kerületiek ügyeinek lábbal tiprásában merül ki.

Így dolgoztok ti... Fotó: Facebook/Döme Zsuzsanna

Mondjuk nem tette magasra a lécet Ferencváros kétfarkú kutyába ojtott nyafka cicuska társadalmi alpolgármestere – hogy aztán mégis menetből leverje... Blogunkban is megírtuk, a magát lazán Dada Suzinak becézgető Döme Zsuzsanna nemrég úgy foglalta össze céljait, programját és küldetését mint az önkormányzat egyik felkent vezetője:

„Minden kutyára még egy farkat fogunk operálni, de nemcsak a kilencedik kerületben, hanem máshol is, ahol kutyapártos képviselők bekerültek.”

Baranyi és falkája kutyába se veszi Ferencvárost

Ki nyer ma? Játék és ugatás fél percben. Aki veszít: Ferencváros. Ennek pedig a fele se tréfa. Lesz még itt (vissza)sírás. Aki kérdez: Azonnali.hu „Mit várhatnak a Kétfarkúak alpolgármester-jelöltjétől a ferencvárosiak?" Aki válaszol: Döme Zsuzsanna (alias Dada Suzy), a IX.

A viselkedészavaros és összeférhetetlen kerületi nagyasszony, Baranyi Krisztina bohóc balkeze begyújtotta a rakétákat, már amennyiben a hivatal rezidenciáján exponenciálisan növelte a farkak számát. Rossz, aki rosszra gondol, holmi nemváltással nem humorizálunk, mindenesetre szakszerű munka(nem)végzését parádésan illusztrálta egy minapi fotóval, ahol büszkén mutatja be, hogyan tapossa, tiporja lábbal a ferencvárosiak ügyeit.

Jelmezben, persze, hisz úgy szenvedélyesebb az aktus, pláne, minél több és minél nagyobb a farok. Ezek után már csak annyi a kérdésünk, kit láttok a képen: egy viccalpolgármesternek álcázott eszement, béna kutyát vagy egy eszement, béna kutyának maszkírozott viccalpolgármestert?

A helyes megfejtések leadhatók pórázát veszített Dada Suzi kutyaóljában, a Bakáts téren.

PS.: a szánalmas alakítást a kommentelők is „díjazzák!

Kibújt a szög a zsákból: Soros és Bajnai emberével erősített KariGeri

2019.12.04.

A főváros legfontosabb cégének élére hajította be Walter Katalint a főpolgármester. Egyre világosabb, kik mozgatják a háttérből a Karácsony-bábut.

KariGeri új üdvöskéje Bajnai és Soros szolgálóleánya... Fotó: Facebook

Új vezérigazgató irányítja január 6-ától a Budapesti Városüzemeltetési Holding (BVH) Zrt-t.: máris behavazott Karácsony főpolgármester Walter Katalint nevezte ki a főváros legfajsúlyosabb cégének élére, amely többek között a fővárosi közmű-cégek üzleti és beruházási politikáját, valamint szervezeti működését is felügyeli – robbant a bomba szerdán.

Vagyis kibújt a szög a zsákból! KariGeri egyúttal szintet is lépett, mert új vezetője közismert Bajnai Gordon és Soros György bizalmi embere, ha tetszik: kegyeltje.

E tekintetben pikáns és sokatmondó, hogy a főpolgi hivatala szerint

„Walter Katalin szakmai-üzleti tapasztalatai garanciát jelentenek a holding előtt álló kihívások megoldására.”

Nevezett Walter Katalin 2013-től másfél évig Bajnai Gordon volt kormányfő kabinetfőnöke volt az Együtt nevű, Juhász Péter által sírba vitt, mára a politikatörténet szemétdombjára került formációnál. A balliberális pártpolitikából az üzleti életbe visszaszivárogva az Erste Bank és a Citibank lakossági üzletágának integrációját irányította, majd az Allianz közép-kelet európai vezetőjeként 11 ország értékesítési tevékenységét irányította. 2019. szeptemberben aztán elfogadta a Soros-egyetem (más néven a CEU) felkérését, hogy vezérigazgatóként irányítsa az egyetem egyes képzéseinek a Bécsbe költözését – vagyis Soros szárnysegédjeként vezényli az Ausztriába történő látszatmenekülést.

„Budapest életében, fejlődésében nagy lehetőségnek tartom és osztom az új városvezetés céljait, megközelítését”

– nyalt be tövig pályázatában KariGerinek az újdonsült üdvöske.

Most már a napnál is világosabb, hogy a háttérből kik mozgatják a Karácsony-bábut. Nemcsak Gyurcsány van már a spájzban, de Bajnai és maga Soros is. Kezdődhet a káosz!

Címkék: Főváros

Ezeket a cikkeket olvastad már?