Hogyan (ne) szerezz támogatást - Csőzik László megmutatja

A héten robbant a hír, hogy Csőzik László, Érd újonnan megválasztott szivárványos polgármestere jövőben nem kívánja támogatni a város eddig igen sikeres felnőtt női kézilabda csapatát.

Természetesen ezt a város nagyrésze nem nézte jó szemmel, már csak azért sem, mert Csőzik többek között arra hivatkozott, hogy utat szeretne inkább építeni, azt meg tudjuk, hogy az elvett 700 millió forintból hány kilométer utat lehet megépíteni. Kb kettőt. Tehát ez inkább csak jó PR duma, minthogynem valóság.

De mit is csinál egy "felelős" városvezető, ha ő nem hajlandó pénzt adni? Szponzorokat keres. És hogy keres szponzorokat? Természetesen a Facebookon közzétett nyílt levéllel. Így szokás, nem? Nem divat már találkozót kérni, időpontot megbeszélni. Egy felelős városvezető a közösségi médiában üzen.

Csőzik László, Mészáros Lőrinctől szeretne támogatást kérni. Úgy gondolom, hogy Mészáros egy normális megkeresésre, egy mindkét fél részére előnnyel járó szponzori szerződésre nem biztos, hogy nemet mondana, de ha én az ő helyében lennék egy ilyen Facebookra kiírt, leginkább Csőzik szavazóinak szóló üzenetre biztos nem reagálnék. Pláne úgy, hogy a levél, bár nagyon mézes mázosan van megírva, magyarra lefordítva így szól:

"Kedves Lőrinc!

Ha már Viktorék úgyis teletömik a zsebét azzal, hogy Érden egy csomó beruházást az Ön és családtagjai cégei kiviteleznek, igazán visszacsöpögethetne a városnak egy picit.

Üdv, László"

Aki tényleg komolyan gondolja, hogy valakivel szeretne együttműködni, tényleg szeretne valakitől pénzt kapni, az nem ilyen levelet ír. Ilyen levelet az ír, aki az elvtársainak, akarja mutogatni, hogy látjátok még Lőrinc sem ad.

Címkék: Agglomeráció
1
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/90727/pics/lead_800x600.jpg
Agglomeráció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-21 16:10:43
Csak nagyon röviden, mert ez a hibbant agyú tényleg nem érdemel többet:
1./ Rá kell nézni ennek a manusznak a képére, és rögtön kiderült, hogy ez tényleg egy "szivárvány polgármester.
2./ Ez az idióta valóban ennyire hülye, mint ahogyan a képen látszik ?! Ha igen, nagy a baj (bangóné szerint: bally) !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?