Nőnap Tárnokon - szegfű helyett pénisz

Hiába papol Dobrev Klára a nők kihasználásáról, hiába ítélik el - nagyon helyesen - balliberális oldalon a nők megalázását, amíg egy ellenzéki városban úgy gondolják, hogy nőnapra a legjobb ajándék a település hölgyeinek egy sztriptíz show, addig nincs miről beszélnünk.

"Tegyük együtt élhetőbbé Tárnokot" - ez volt a szlogenje az ellenzéki összeborulásnak Tárnokon, mely összefogásnak "köszönhetően" ellenzéki vezetője lett a városnak. Úgy látszik az új vezetés, új programszervezőket is hozott magával, akik szerint attól lesz élhetőbb a település, ha nőnapra, kizárólag hölgyek által látogatható, férfisztriptíz-showt tartanak a helyi művelődési házban.

A felvilágososdott kor gyermekei sokszor már a nőnapot is ódivatúnak, feleslegesnek tartják, ettől függetlenül sok településen még él a hagyomány, hogy ilyenkor meghívják a városban, faluban élő hölgyeket és egy kis kulturális műsor keretében, kis ajándékkal meglepik őket.

A tárnoki programszervezők szerint a nőknek nem virágra, bonbonra, hanem kivillanó nemi szervekre és izmos férfi hátsók látványára van szükségük. Mi ez hanem a nők megalázása, méltóságuk semmibe vétele.

Ezek után már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy mit terveznek a kreatív programszervezők idősek napjára, anyák napjára, ne adj' Isten gyereknapra.

Címkék: Agglomeráció
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/90501/pics/lead_800x600.jpg
Agglomeráció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?