Ne kritizáld a székely zászló levételét Vácott, ha önkormányzati lakásban élsz

Bár az új balliberális vezetés még választáskor azt hangoztatta, hogy nem hogy nem fogja kilakoltatni a bérlakásban élőket, hanem még újabb bérlakásokat is építeni fog. Gondolom senki sem csodálkozik már azon, hogy ennek pont az ellenkezője történik.

A választások előtt még az önkormányzatnál dolgozott az a bérlő, akit házastársával és kilenc éves gyermekével már karácsony előtt is szeretett volna kilakoltatni a váci önkormányzat. 

A bérlőnek, akkor romlott meg a viszonya a városvezetéssel, mikor szóvá tette, hogy miért veszik le a székely zászlót a Városháza faláról. Az önkormányzati dolgozó nemvcsak az állását veszítette el, de az önkormányzat úgy döntött, hogy a lakásukból is ki kell költözniük.

Az 50 négyzetméteres lakás bérleti jogviszonyát évenként hosszabbították. Ezzel eddig semmilyen gond nem volt, automatikusan megadták, tekintve, hogy a bérlőnek semmiféle hátraléka, be nem fizetett elmaradása nincs. A tél közepén azonban váratlanul felszólították, hogy a családjával együtt haladéktalanul, de legkésőbb 15 napon belül hagyják el a lakást.  

A levélben semmilyen lehetőségről nem tájékoztatják a bajban levő családot, hanem inkább fenyegetően azt írják, hogy ha nem megy békés úton a kiürítés, akkor „igényünket jogi úton fogjuk érvényesíteni.”   

Miközben  Matkovich Ilonáék, első döntéseik között, saját pótlékaikat háromszorosára emelték, mindenféle humánum nélkül utcára tesznek kisgyermekeket. Ezt hívják balliberális szociális hálónak...

Címkék: Agglomeráció
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/90386/pics/lead_800x600.jpg
Agglomeráció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?