Blogolj!

Erzsébetváros lenullázva – Niedermüller végighazudott száz napot

Gyakorlatilag a nullával egyenlő, ami megvalósult Erzsébetváros gyurcsányista polgármesterének ígéreteiből. Máris kidurrant a Brüsszelből hazazavart DK-s lufiember.

Máris kidurrant a Brüsszelből hazazavart DK-s lufiember. Fotó: MTI

Persze nincs új a nap alatt, mert ezek ilyenek – a Keresztapa-Főnök után szabadon: hazudnak reggel, éjjel meg este. Így van ezzel a VII. kerület gyurcsányista gyógyegere, Niedermüller Péter viccpolgármester is. A dákóbajnok Gréczy Zsolt elv- és felebarátja száznapos viccuralkodása alatt ennyit váltott ugyanis valóra választási ígéreteiből:

lószart, mama!

Erzsébetváros DK-s „felszabadítója” különleges bravúrt vitt véghez, mert közel harminc programpontjának valóra váltásával maradt a helyi lakosság adósa. Igaz ugyanakkor, hogy eggyel növelte az alpolgármesterek számát a korábbiakhoz képest, pedig még csak meg sem ígérte! A balliberális bulibáró csomagja amúgy öt pont köré (Szociális gondoskodás, lakhatás, egészségügy; zöld, fenntartható Erzsébetváros; Mobilitás, parkolás; „Bulinegyed”; Innováció, kulturális ipar) csoportosult, számos részígérettel. Az erzsébetvárosiak a közösségi médiában szembesítik ezzel a szégyenpolgit, akinek

28 programpontja nem valósult meg, közülük nem kevés az olyan, ahol még a szándék sem látszik.

Így például, de tényleg csak például nem hozta létre a kerület úgynevezett „open data” oldalát, ahol minden, az önkormányzatot, annak döntéseit érintő adat, szerződés mindenki számára elérhető lenne; nem csapott oda, hogy a kerületi parkokban megtiltsák a dohányzást, és kontrollálják az alkohol fogyasztásának tilalmát; illetve az önkormányzat nyitvatartási rendjét sem tette lakosságbaráttá.

„A döntésekhez 30 nap bőven elég lett volna, de legyen 60. A végrehajtásukhoz 60-90 nap kellett volna. 100 nap után azért nem tart sehol a kerület, mert nincs se szándék, se akarat, se kompetencia” – háborognak joggal az erzsébetvárosiak (via Origo).

A legtöbben persze a bulinegyed problémája miatt mérgesek már Niedermüllerre, aki végigrodeózta a kampányt az éjféli zárórával. És ti látjátok, hogy megoldotta volna? Mert mi sem, itt a Nullkernél.

„Amennyiben engem választanak polgármesternek, a legelső feladataim egyikének fogom tekinteni, hogy más budapesti kerületekhez hasonlóan Belső-Erzsébetvárosban is bevezessük a vendéglátóhelyek nyitva tartásának korlátozását, az új testületnek érvénytelenítenie kell azt a rendeletet, amely lehetővé teszi a 0–24 órás nyitva tartást”

– füllentette a Fletó-fiú, majd miután megválasztották, „széles civil konzultáció” elé tolta a kérdést. Azaz a megoldás helyett nyújtja az ügyet, mint a rétestésztát, maszatol, szöszmötöl, és halászik tovább a zavarosban. Merthogy nincs új a nap alatt. A szakértelemből felmentett, elvtelen hasonszőrűek ehhez értenek. A nagy semmihez.

1
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/89391/pics/lead_800x600.jpg
Erzsébetváros,VII. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-25 23:02:04
Ha a nullát beszorzom bármilyen természetes egész számmal, az eredmény akkor is NULLA !!!!!
Íme, ez ő, a niedermüller !!!!! >>> (nem véletlen a kisbetű, hiszen pld. a tulkot sem írjuk soha nagybetűvel !!!!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?