Blogolj!

Wittinghofot hidegen hagyják a súlyos szemfertőzést kapott betegek

Budaörs lenyugvó nap erejű, karalábérágcsáló balliberális vezetőjének felelősségét és emberiességét firtatják egy igencsak csúnya ügyben.

Hiába vigyorog, nem kerülhető meg a személyes felelőssége. Fotó: Facebook

A Fidesz szerint magára hagyta azt a 12 beteget Budaörs város vezetése, akik a város magánkézben lévő egészségügyi központjában szenvedtek el súlyos fertőzést szemműtét közben, még karácsony előtt. Czuczor Gergely helyi elnök a Budaörsi Egészségügyi Központ előtt emlékeztetett: az érintett betegeken további szemműtéteket kellett végrehajtani a Szent János Kórházban, ahol több betegnek is jelezték, hogy valószínűleg maradandó károsodást fog elszenvedni.

Ordító pofátlanság, hogy a műtétet követő két hétben senki sem kereste fel a betegeket az intézmény részéről, és Budaörs polgármestere, Wittinghoff Tamás is csak maszatol a brutális felelőtlenségről árulkodó ügyben!

A Fidesz most nekiszegezte a kérdést, mint annak idején Wittinghof a dákót a „masszőrnőnek”: tervezi-e a város vezetése felülvizsgálni az egészségügyi központot üzemeltető Jump Consulting Kft. üzemeltetési szerződését, amelynek vezetői a polgármesterrel finoman szólva baráti kapcsolatokat ápolnak?

Emellett arra is válaszolnia kell a polginak, tervezi-e a város vezetése a betegek felkeresését és segítségnyújtás felajánlását a részükre. Czuczor arra is rámutatott, ha már az egészségügy ekkora biznisz Budaörsön (a Wittinghof-haveri Jump Consulting Kft. üzleti beszámolója szerint a cég 2016 és 2017 közötti 177 millió forintos nettó árbevétele 1377 millió forintra emelkedett egy év alatt), érdemes lenne az egészségügyi intézményt ismét városi üzemeltetésbe venni.

Wittinghof, válaszokat akarunk!!!

https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/89149/pics/lead_800x600.jpg
Agglomeráció,Budaörs
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?