Pofátlan pénzszórás: 77 millióért vesz spamszűrőt Németh Angéla

Gyurcsány Fletó kedvenc polgármestere karácsony előtt megrázta a kerületi pénzfát: 100 millióról 270 millióra emelte a pénzkeretét, és NASA-áron rendelt CT-t spamszűrőt. Nehogy már Gréczy Zsolti akárki kéretlen levelekkel zaklassa! Természetesen a balliberális takarékoskodás és olcsó önkormányzat jegyében...

Angéla, te drága! Fotó: MTI

Gőzerővel tombol a XV. kerületi Grincs! Karácsonyra (vagy ha úgy tetszik: karácsonyra) hangolódva pofátlanul megrázta a pénzfát Gyurcsány rákospalotai balkeze, Németh Angéla.

Tudjátok, ő az az önjelölt magyar Merkel, aki – még – nem engedte rá a migránsokat a közösségére, de október 13-i sikere után saját egyetemista fiacskájának máris meghívólevelet küldött, azaz politikai pozíciót biztosított egy fizetős külső bizottsági tagság képében. Hiába, no, extra tehetség lehet a kis legényke, aki máris meghálálta a bizalmat: legott belépett az egyre jobban „összegréczysedő” DK-ba!

Angélának, mint a rosszcsont szenteknek úgy általában, maga felé hajlik a keze, ezért aztán egészen egyedi karácsonyi csomaggal lepte meg a XV. kerületben élőket. Először is egy kecses kacsómozdulattal átverte a hozzá hű ballib többségen, hogy az eddigi 100 millió helyett 270 millió forintra emeljék a képviselő-testület döntése nélküli kötelezettségvállalás polgármesteri keretét. Ebből aztán már embörösen osztogathat, hogy rá se csap senki a kezére! Miután így jól végezte dolgát, arról sem feledkezett meg, hogy spamszűrőt rendeltessen az önkormányzatnak. Nem is akárhogy, és nem is akármennyiért!

Kapaszkodjatok meg: Rákospalota, Újpalota és Pestújhely spamszűrője – melynek feladata a kéretlen levelek távol tartása lesz Angéla asszonytól és önkoris sleppjétől – 77 millió(!!!) forintot kóstál majd. Nyilván a balliberális takarékoskodás és az olcsó önkormányzatiság jegyében. (Miközben a került járdái és mellékútjai járhatatlanok, és sok helyütt hegyekben áll a szemét, szóval lenne mire költeni, nem is beszélve a lélegeztetőgépekről vagy a CT-berendezésekről.)

Alig várjuk, mit tud majd a csilivili és hiperszuper szűrő: az a minimum, hogy hét nyelven beszél, és nemcsak visszaküldi a feladónak a kéretlen levelet, de egyből riasztja is a TEK-t, a CIA-t vagy legalább az Apró-elhárítást. Ja, amúgy belegondolni is rossz, mi lenne, ha Németh Angéla nem takarékoskodna...

PS.: a XV. kerületben élőknek megvan ám a külön bejáratú véleményük a mocskos kis gyurcsányista vircsaftról!

1
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/87659/pics/lead_800x600.jpg
Rákospalota,XV. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-19 17:20:48
Ezzel aztán sajnos van egy picike bibi:
• Alapvetően az a baj a kommunistákkal, hogy előbb-utóbb kifogynak a mások pénzéből is !!!!
(Margaret Thatcher örökbecsű mondása)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?