Vastagbőr: milliós apanázsért kapja a tanácsokat Baranyi Krisztina

Tanácstalannak tűnik Ferencváros összeférhetetlen polgármestere, aki sebtiben a volt SZDSZ-es elődtől rendelt „szűk milliós” tanácsokat.

Hogy akkor most hogy is van ez, Krisztina asszony?

Nem tanácsos úgy vergődni, mint egy partra vetett szomjas hal, netán úgy rombolni, mint valami irányíthatatlan világháborús szovjet veteránjármű. Ezt szagolhatta meg Ferencváros vérebszimatú csetlő-botló Nagyasszonya, aki támaszt keresett, és persze, hogy a volt SZDSZ háza táján, a bukott balliberális sleppben talált.

Kibújt a szög a zsákból. A foga fehérjét kivillantó Baranyi Krisztina havi 900 ezer forintos (fő)tanácsadói megbízást adott a hajdani SZDSZ-es politikus, korábbi kerületi Vezér Gegesy Ferencnek, aki ezt bizony zsebre teszi. Jó kövér balliberális jutalomfalat az adófizetők pénzéből az elvtársi szabad madár nyugdíj mellé, hogy jusson azért akciós parizer is a szikkadt vajas kenyérre! Hát őt sem hagyták az út szélén, fellélegezhet még Kuncze Gábor is.

Hogy az alpolgármesteri szintű fizuért, vagyis a havi szűk millácskáért milyen pótolhatatlan és egyedülálló (fő)tanácsokat ad a tanácstalan polgármesternek Gegesy, arról nem szól a fáma, ezzel együtt borzasztó és arcátlan pofátlanságnak tűnik, hogy Ferencvárosban milyen drágán mérik a jó szót.

A kutyapárti duplafarkú bohócalpolgijával bohóckodó Baranyi Krisztinának pedig két hónap sem kellett, hogy megdöntse Hajnal Tímeát, illetve bocsánat: Lendvai Ildikót. „Mrs. Tiszta Kacsó” becsszóra ígérte, vagyis lassan mondta, hogy mindenki megértse: nem lesz pozícióosztogatás a IX. kerületben baráti, haveri, elv- és párttársi alapon.

Erre máris beütött a gázáremelés a Gegesy-mutyi képében. A IX. kerületben alaposan befűtöttek, de még a feddhetetlenségnek a látszatát is a tűzre pattintották! Hiába, no, jéghideg ez a Karácsony, pláne, hogy a kétfarkú kutyákra duplán jön a dér...

https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/87437/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,IX. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?