Blogolj!

László Imre úgy váltja a kabinetfőnököt, mint más az alsógatyát

Szűk két hónap alatt elhasználta, majd mosatlanul dobta a szennyesbe Lakos Imrét az újbudai gyurcsányista polgármester. Persze nem kell sajnálnunk az ex-SZDSZ-es kidobottfiút, KariGeritől már kapott egy igazgatósági tagságot, amúgy meg akadnak, akik szerint romlott vaj is van a füle mögött...

Két Imre nem fért meg egy csárdában! László maradt, Lakos szaladt.

László Imre és az alsógatya – na, ez nem kezdődik valami túl biztatóan, mindenesetre ne eresszétek túlságosan szabadjára a fantáziátokat! Azért turkálunk csak Újbuda Gyurcsány-hívő vezetőjének fehérneműi között, mert kiszivárgott. Nem: kiderült, úgy váltogatja a kabinetfőnököket, mint más a gatyóit.

A XI. kerület DK-s kiskirálya szűk két hónap alatt szűknek találta, azaz elhasználta, majd mosatlanul a szennyesbe vágta kabinetfőnökét, Lakos Imrét. László szerint a két Imre között nem volt meg az egység, ami nélkül pedig nem oda Újbuda, vagyis nem fejlődhet a kerület.

Nem rejtette véka alá az összeférhetetlenséget, mármint azt, hogy bizony „véleménykülönbség” akadályozta kettejük szerves egységbe forrását. A cirkusznak értelemszerűen a kettes(ke) Imre lett a vesztese, aki nem László, hanem Lakos, minthogy szedhette sátorfáját, exfőnöke meg nézhet új alsó után, aki tényleg a keze alá dolgozik.

De félre a tréfát, hisz a helyzet sokkal komolyabb, mint vicces: a balliberális moslékkoalíció nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát, működésképtelenségét és romlottságát, aminek Budapest „felszabadult”, vagyis az ellenzék által felfalt kerületei, jelesül a „tizenegyes” isszák meg a levét.

És mielőtt még túlzottan megsajnálnák a lapátra tett Lakost, az élet őt sem veri laposra: az egykori rossz emlékű SZDSZ-es alpolgármester szabad madár elvtárs nemrégiben KariGeri előterjesztésére jó pénzért a BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zrt. igazgatóságának tagjává avanzsált. Vagyis bőven lesz mit a tejbe aprítania az egykoron Molnár Gyula akkori szoci polgival együtt súlyos korrupciógyanús ingatlanügybe, hivatali visszaélési történetbe keveredett (másodfokon felfüggesztett börtönre ítélt, majd a Kúria szoci tartópillérei által végül fölmentett) kidobottfiúnak. Akit a többi kipróbált SZDSZ-káderhez hasonlóan Böszme Fletó vett kígyózó szárnyai alá...

De ha már fehérneműk és bűzös ügyek, Novák Előd, a Mi Hazánk kerületi képviselője szerint Lakos ezúttal sem tétlenkedett. Búcsúajándékként odapörkölte „az egykori SZDSZ-es politikusbűnözőnek”: kérészéletű kabinetfőnökösködése alatt nemcsak a rovott múltú Czeglédy Csaba jogi szerződtetésével kínálta és „ajándékozta” meg Újbudát. Nemcsak, hanem … is, azaz (via Novák): „máris keresztülnyomott az önkormányzat Gazdasági Bizottságán egy kisebb korrupciós ügyet, ezért a Mi Hazánk feljelentést tesz”, mégpedig egy bérleti díjhoz kapcsolódóan vélelmezett hivatali visszaélés miatt – állt elő Előd.

Hogy ebben mi az igazság, azt majd a nyomozó hatóságok szép ügyesen feltárják, mindenesetre a régi dakota mondás szerint nem szállnak alacsonyan az alsógatyák, ha nem fúj a szél...

Címkék: Újbuda, XI. kerület
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/87376/pics/lead_800x600.jpg
Újbuda,XI. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?