Vicckerületet csinál Ferencvárosból a bohóc kutyaalpolgi

Döme Zsuzsanna „Dada Suzi” büszkén posztolgat hivatali munkavégzéséről, ami a baromkodásban, a balfaszkodásában és a IX. kerületiek ügyeinek lábbal tiprásában merül ki.

Így dolgoztok ti... Fotó: Facebook/Döme Zsuzsanna

Mondjuk nem tette magasra a lécet Ferencváros kétfarkú kutyába ojtott nyafka cicuska társadalmi alpolgármestere – hogy aztán mégis menetből leverje... Blogunkban is megírtuk, a magát lazán Dada Suzinak becézgető Döme Zsuzsanna nemrég úgy foglalta össze céljait, programját és küldetését mint az önkormányzat egyik felkent vezetője:

„Minden kutyára még egy farkat fogunk operálni, de nemcsak a kilencedik kerületben, hanem máshol is, ahol kutyapártos képviselők bekerültek.”

Baranyi és falkája kutyába se veszi Ferencvárost

Ki nyer ma? Játék és ugatás fél percben. Aki veszít: Ferencváros. Ennek pedig a fele se tréfa. Lesz még itt (vissza)sírás. Aki kérdez: Azonnali.hu „Mit várhatnak a Kétfarkúak alpolgármester-jelöltjétől a ferencvárosiak?" Aki válaszol: Döme Zsuzsanna (alias Dada Suzy), a IX.

A viselkedészavaros és összeférhetetlen kerületi nagyasszony, Baranyi Krisztina bohóc balkeze begyújtotta a rakétákat, már amennyiben a hivatal rezidenciáján exponenciálisan növelte a farkak számát. Rossz, aki rosszra gondol, holmi nemváltással nem humorizálunk, mindenesetre szakszerű munka(nem)végzését parádésan illusztrálta egy minapi fotóval, ahol büszkén mutatja be, hogyan tapossa, tiporja lábbal a ferencvárosiak ügyeit.

Jelmezben, persze, hisz úgy szenvedélyesebb az aktus, pláne, minél több és minél nagyobb a farok. Ezek után már csak annyi a kérdésünk, kit láttok a képen: egy viccalpolgármesternek álcázott eszement, béna kutyát vagy egy eszement, béna kutyának maszkírozott viccalpolgármestert?

A helyes megfejtések leadhatók pórázát veszített Dada Suzi kutyaóljában, a Bakáts téren.

PS.: a szánalmas alakítást a kommentelők is „díjazzák!

https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/87169/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,IX. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?