Németh Angéla, a Grincs, aki ellopta a Karácsonyt

Közelednek az ünnepek, díszbe öltözik minden város és kerület szerte az országban. A gyerekek izgatottan várják, a tinédzsereknek talán már nem ugyanazzal a gyermeki örömmel, de még mindig megdobban a szívük mikor decemberhez lapozunk a naptárban. A fiatalok már persze – most - más szemmel tekintenek erre az egészre, de hamarosan majd ők is úgy gondolnak ezekre a napokra, mint amikor kicsit újra lelassul az élet, az ember a családja, a szerettei körében megpihen kicsit.

Szenteste minden családnál feldíszítik a fát, de persze van, ahol ez korábban megtörténik, hogy már korábban érezzük a karácsony szellemét. Az ország karácsonyfája idén Veszprémből érkezett a Kossuth térre - tegnap fel is állították -, de például Székesfehérváron is már napok óta ott pompázik az Országalma szomszédságában.

Sajnos azonban nem mindenhol gondolkodnak így a karácsonyról. Többek közt a Gyurcsány-párt vezette XV. kerületben is elég fura módon „tervezték újra” ezt a fenyő dolgot, ahol valószínűleg minden idők legidiótább pályázatát írhatták ki. Máskülönben nehéz értelmezni a fémhulladékból és egy olcsó kínai fényfüzérből összetákolt valamit. A balliberális gondolkodásba ezek szerint nem fér bele az, hogy a karácsonyfa zöld legyen, sőt még az sem, hogy egyáltalán fa.

Ezt a borzalmat, állították fel a Bácska-Bocskai-Illyés Gyula utcák által határolt térre a Városháza elé. Felhívnám mindenki figyelmét az ízléses elhelyezésre, közvetlenül a csatornafedél mellett. A rögzítés pedig igazi mestermunka.

Vagy még az lehet a háttérben, hogy minden pénzt magukra költöttek, mert ugye rögvest fizetést emeltek maguknak - mindjárt 50(!) százalékkal -, majd Németh Angéla polgármester saját fia is igen jövedelmező pozícióba került a vezetésben. Így meg nem futja egy szép fára, csupán erre a kivilágított kúpra. Németh Angéla a Grincs, aki ellopta a XV. kerülettől a karácsonyt.

Címkék: Rákospalota
1
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/86646/pics/lead_800x600.jpg
Rákospalota
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-28 10:21:24
JAJJJJJJJJ !
Kell még valamit mondanom, Ildikó ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?