Blogolj!

Töke van a menyasszonynak? Baranyi brutálisat villantott!

Úgy tűnik, nem olvas elég József Attilát Ferencváros új szivárványos polgármestere. Különben tudhatná: „dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

Baranyi Krisztina nagyon maszkulin vagy nagyon béna. Fotó: Facebook

A IX. kerületben töke van a menyasszonynak? Netán gender szakon szocializálódott Ferencvárosunk új polgármestere? Vagy éppen az egész életen át tartó nemváltás lelkes híve? Az uniformizálásra gyúró szabadosság „szép”, új világában bármi megeshet, de a legvalószínűbb, hogy a viccpárti alpolgival felszerelt Baranyi Krisztina elkúrta. És nem is kicsit, hanem nagyon.

Úgy tűnik, a kerület új vezetése legfeljebb nyomokban tartalmaz szakértelmet. Legalábbis nem olvasnak elég József Attilát, különben tudnák,

„dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

A hatalom megszerzéséért prostituálódott, elvtelen moslékkoalíció közel s távolról is összeférhetetlennek látszó Madámja önfényezésbe ojtott bemutatkozót jelentetett meg Ferencváros honlapján. Bár ne tette volna. Polgármester asszony prezentációs szelfije bántóan férfiasra sikerült. Legfőbb ideje, hogy gúzsba kösse hímhormonjait! Vagy ha ennyit tud, ugorjon be a kutyapártba. Farka felvágva!

(PS.: ha valaki véletlen nem tudná, jobb oldalon a jobboldali expolgi, Bácskai János fotója maradt fönn...)

https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/86203/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,IX. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?