Blogolj!

Bicós Pikó lett Józsefváros sánta kutyája

A balliberális polgármesternek a szolgálati Škoda az új kerékpár. A lakosok meg jól átverte a palánkon...

Bort iszik, és vizet prédikál a klubrádiósból politikussá átvedlett Pikó András. Józsefváros viccvezetője, aki nemrég büszkén jelentette be, hogy nagy nehezen megtalálta végre a hivatali klotyót, ha már máshoz nem is ért – ne adj' isten a VIII. kerület pénzügyeihez, költségvetéséhez...

Szóval Pikó polgi iszonyúan csúnyán lebukott. Utolérte a végzet, mint az egyszeri mozgássérült ebet, jobban mondva ő lett Józsefváros sánta kutyája. A méregzöld környezetbarátról kiderült, hogy pulykavörös környezetszennyező. Illetve hazudik, mint a vízfolyás.

Az egyik balliberó propagandaportálnak (24.hu) ezt a show-t tolta le: nem szolgálati kocsival jár a hivatalba, hanem a 99-es busszal vagy kerékpárral.

Szó szerinti Pikó következik:

„Ragaszkodom az életmódomhoz, a bringához meg a buszhoz.”
„Ha eddig nem ültem be az Audi 6-osba, ezután se fogok. Önazonos maradok.”
„Az egyik alpolgármester rollerrel jár, a másik gyalog. A harmadik ugyanúgy bringás, mint én.”
„De ez nem imidzs.”
„Skoda van. Ford Mondeo is. Jó autók, tényleg. Itt lent szoktak állni, melléjük kötöm a bicómat. Szólt is már az őr, hogy vigyem be az épületbe, ne ázzon már kinn. A választók viszont erről tudják, hogy bent dolgozom. Az nekem nem jön össze alkatilag, hogy a verdával meg a sofőrrel hazacsapassak a Vajda Péter utcába. Az önkormányzatnak vannak éves BKV-bérletei, mi inkább azokat használjuk.”

És akkor az a fránya, csúnya, rideg valóság. Így közlekedtek, illetve így hazudtok ti!

Megint szó szerinti Pikó következik (via 24.hu):

„A választók megérdemlik, hogy őszinte legyél velük.”

Tényleg megérdemlik, Pikó, vagyis megérdemelnék. Mi őszinték is leszünk veled: alkatilag csapatsz a sofőrrel és a verdával, és sehol sem látjuk a bicódat! Neked a szolgálati Škoda az új kerékpár? Mocskosul gáz ez a valódi imidzs! Az igazság és az őszinteség olyan messze áll tőled, mint Józsefváros Jeruzsálemtől!

Leülhetsz (beülhetsz), egyes!

1
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/86090/pics/lead_800x600.jpg
Józsefváros,VIII. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-17 17:29:14
Ettől a tyúkagyútól már az is szép teljesítmény, ha a polgármesteri hivatalban nem sz@rik körbe-körbe, mint a csirkék az udvaron.
Egyébiránt miért is lennénk meglepve, hiszen a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA szerint:
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
4.) pont: A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét. Imádja a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?