Blogolj!

Pikó sem volt szűkmarkú magával és a haverokkal

Egymilliós fizetésből kell „tengődnie” a józsefvárosi újonc polgármesternek. Reméljük, kenyérre és tejre futja majd az „alamizsnából”.

Egymilliós fizuval van minek örülni...

Itt az újabb „szent”, akinek maga felé hajlik a keze.

Nem aprózta el Pikó András! Vagyis Józsefváros újdonsült, ráadásul full tapasztalatlan balliberó vezetője máris aprópénzre váltotta vékonyka választási sikerét. Már amennyiben aprópénznek nevezhetjük, hogy az egykori rádiós – a Klubrádió korábbi „ütőembere” –  egymilliós fizut szavaztatott meg magának balliberális elvtársaival a VIII. kerületi testület alakuló ülésén.

Mit mondjunk, tud élni! Nagyon bízunk benne, ebből a milliós „alamizsnából” futja majd kenyérre és tejre a „haladófüggetlenobjektív” ikonnak!

Csak a rend és a tények kedvéért: havi 997,2 ezer forint havi illetményt, plusz 150 ezer forint költségtérítést állapított meg Pikó Andrásnak a józsefvárosi önkormányzat. (Tegye fel a kezét, aki nem fogadná ezt el! Na, legalább egy valaki, de tényleg!) A polgi persze – jó balliberó szokás szerint – a haverokat és/vagy a szövetséges pártkatonákat sem hagyta az út szélén. Avagy az utóbbi években szebb napokat is látott „nyolckerben” is felpörgött az osztogató- és fosztogatótempó.

A „felszabadító” ellenzék rárepült a politikai kifizetőhelynek nézett önkormányzat kasszájára.

Az alpolgármesternek választott trojka, Szili-Darók Ildikó, Erőss Gábor, és Rádai Dániel havi 797,8 ezer forint illetményből plusz 120 ezer forint költségtérítésből tengődhet ennek jegyében a következő „szűk” esztendők során. Kinevezték a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. és a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. új, persze hithű és lojális vezetését is, akik szintén pofás kis csomagot kaptak útravalóul. A JGK Zrt. igazgatósági elnök tiszteletdíja bruttó 359 000 forint, plusz 180000 költségtérítés, az igazgatósági tagoké 209 000 forint, plusz 104000 költségtérítés, ugyanez a JKN Zrt. esetében 209 000+104000 forint, valamint 164 000+82000 forint.

Ennyit még a takarékosságról.

1
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/85746/pics/lead_800x600.jpg
Józsefváros,VIII. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-11-08 16:42:06
Kivonat a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
4.) pont: A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
Egyébiránt összeszámolta már valaki, hogy mekkora az a teljes összeg, amivel a nyomorult kommunisták csak Budapesten - az adófizetők pénzéből - megterhelték a költségvetést.
Ugye, azt sem számolta ki senki, hogy ezért az összegért hány lélegeztető készüléket lehetett volna vásárolni ?!
Kell még valamit mondanom, Ildikó ?!
Azért még kell, hiszen nem hallottam, hogy a jobboldali politikusok, a média ez utóbbit harsognák éjjel - nappal, mint tették ezt a hitvány komcsik korábban !!!!!!! MIÉRT IS NEM SZAJKÓZZA EZT A JOBBOLDAL ?!
Őszintén mondom, nem is értem ezt a tesze-tosza, lagymatag hozzáállást a kormány részéről sem !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?