Blogolj!

Újpesti hazugságok

Két hét. Nagy idő. Akár egy örökkévalóságnak is tűnhet, ha mondjuk ennyi ideig fáj a fogunk. Viszont ha ígéretről és annak betartásáról beszélünk, akkor olyan mintha meg sem történt volna. Akárcsak Újpesten.  

Ahol ugye egy Momentumos - valószínűleg a lila szín miatt lehetett ilyen sikeres - polgármestert válaszottak maguknak az újpestiek Déri Tibor személyében. Akinek annyira örültek a polgármesteri hivatal dolgozói, hogy több mint negyvenen rögvest fel is mondtak a gépkocsivezetőtől a jegyzőig. És mint a mellékelt példa mindjárt bizonyítja, ők döntöttek jól. Mert ez az "igazmondó juhász" - értsd Déri Tibor - nagy ijedtében kijelentette, hogy:

„Mi nem tisztogatni jöttünk, hanem dolgozni, és mindenkivel együtt szeretnénk működni, aki tenni szeretne Újpestért, bármilyen politikai színekben tegye ezt.” 

De ezt csak a szájával mondta, ellenben nem gondolta komolyan.

Tegnap ugyanis végre összeült az új Újpesti közgyűlés, és olyan hatékonyak voltak, hogy kezdetnek este már ki is rúgták a kerületi művházak vezetőit, meg úgy mindenkit. Nem, nem túlzunk. Az SZTK vezetőjétől a piac vezetőjén át MINDENKIT!

Ám nem csak ennyi történt, néhány helyen már azt is tudni, hogy kik lesznek az új kinevezettek. 

Az UKK új vezetőjét például Belán Beatrixnak hívják. Aki természetesen a megtestesült kulturális- és művészeti nagykövet, a versek és a költészet nagy rajongója, szabadidejében festőművész, és az amatőr színjátszásnak is hódol. Vagyí nem. Ami viszont biztos, hogy 2007-2010 között MSZP-s alpolgármester volt. Ezek szerint ő a mindenre alkalmas pártkatona.

Az UKK

És itt szeretném ismételten a figyelmükbe ajánlani Déri Tibor ígéretét: 

„Mi nem tisztogatni jöttünk, hanem dolgozni, és mindenkivel együtt szeretnénk működni, aki tenni szeretne Újpestért, bármilyen politikai színekben tegye ezt.” 

Aha. Bármilyen színekben ami egyezik az általatok elképzelttel. Ellenzéki oldalon még a közmondásokat is máshogy ismerik: Az ígéret szép szó, ha megszegjük, úgy jó! 

Címkék: Újpest
2
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/85314/pics/lead_800x600.jpg
Újpest
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Prekop 2019-11-04 09:47:47
Találó a bejegyzés címe ugyanis ez a bejegyzés úgy ahogy van egy hazugság, el kéne gondolkozni azon hogy meddig lehet még elmenni a Fake News gyártásban és milyen következményei lesznek hosszabb távon ha ilyen alacsony a mérce.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-11-01 12:17:06
Csak egy kis szemelvény a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című összeállításból:
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
4.) pont: A kommunista szereti a pénzt, a hatalmat, a vagyont, a fosztogatást, a harácsolást, a közszereplést, a vastapsot, a proletárokat, a parasztokat, a felvonulásokat, az „ingyen” virslit (kenyérkével, mustárral és seritallal), a csasztuskákat, a párttitkárokat, a párttagsági könyvecskét, a veres csillagot és a veres zászlót, a sarlót és a kalapácsot, az egykori Szovjetuniót, Kun–Rákosi–Kádár–Horn–Gyurcsány elvtársakat és holdudvaraikat.
5.) pont: A kommunista szeret nevet váltogatni, pártja nevét megváltoztatni, szocialista lenni, reform kommunistává válni, demokrata pózban tetszelegni, vezéreit ajnározni, „lefelé” taposni, önmagát dicsértetni, másokat befeketíteni és megalázni.
Lejegyezte: Prof. Dr. Bokor Imre
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?