Most már nyugodtan szórhatja magának a milliókat Németh Angéla

A XV. kerület népe nemcsak megint neki szavazott bizalmat, de a gyurcsányista polgármester asszony jó kövér többséget is kapott a testületben. Mehet a jutalomosztás ezerrel!

Gyurcsány keze Rákospalotára is betette a lábát. Fotó: az Őszödi Böszme Facebookjáról szedtük

Egyik szemünk sír, és a másik is. Október 13-a Németh Angéla (DK-DK-DK-DK-DK) polgármester és a balliberó többség győzelmét hozta minálunk, Rákospalotán, Pestújhelyen és Újpalotán. Immár semmi akadálya, hogy a gyurcsányisták szórják maguknak a (köz)pénzt, a jutalmakat és a pozíciókat, miután jól kisebbségbe nyomták a közgyűlésben a fideszeseket.

Emlékeztek még? Nem? Frissítsétek a memóriát!

Nincs is még egy éve, hogy nagy botrány tört ki a XV. kerületben, mikor a Gyurcsány-leányzó Németh Angéla DK-s polgármester kétmillió forintos jutalmat akart megszavaztatni magának. Cirka két hónapos munka után. Mert megérdemli. (Mi van???)

Csakhogy – akkor még – a balliberó ellenzék sokszínű, nem feltétlenül Németh-barát többségének is volt annyi esze, hogy az ominózus testületi ülésen a fideszesekkel együtt visszadobja a pénzéhes Angéla asszony kreatív ötletét (amit persze, hogy egy jobbikos ficsúr jegyzett). Persze Angéla mama igennel szavazott a millióira, ekkora az erkölcsi érzéke.

Most már szabad a gazda. Figyeljük hát a kezeket és a pénz útját!

A feledhetetlen esettel kapcsolatban egy szuper videó is született, amit az egyik kerületi közéleti Facebook-oldal Money money money címen osztott meg. Nézzétek csak! :-)

https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/84789/pics/lead_800x600.jpg
Rákospalota,XV. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?