Továbbra is zajos siker a Lemezjátszó

Az Oasis korszakos albumával, a (What’s the story) Morning Glory című lemezzel folytatódott a B32 Lemezjátszó sorozata. A Bartók Béla úti galéria és kultúrtér most is megtelt a közös esti zenehallgatásra és pódiumbeszélgetésre, ahol az állandó házigazda, Horváth Gergely partnere ezúttal a Junkies zenekar énekese, Szekeres András volt.

A lemez megjelenésekor Szekeres András 21 éves volt, aktív zenész, akkor már egy éve a Junkies énekese. Állítása szerint a lemez rá is óriási hatással volt, bár csak sokadik meghallgatásra fedezte fel benne azt a mindent átható pozitív hangulatot, ami - úgy véli - talán a legfontosabb tulajdonsága azalbumnak.

A pódiumbeszélgetésen arra is választ kerestek, hogy a világ számos országában egyébként sikeres album miért aratott viszonylag kevés babért Magyarországon. Szekeres András szerint ebben a Beatles hatását kell keresni, hiszen az Oasis munkássága az ő zenéjük fényében fogja meg igazán a hallgatót, ám történelmi okokból nálunk ez sokkal kevésbé érvényesül.

Címkék: Újbuda
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/43742/pics/lead_800x600.jpg
Újbuda
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?