Önkéntes napon tették tisztábbá a Tisztviselőtelepet

A Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület (TÖE) és a Telefónica magyar irodája közösen tisztította meg a Tisztviselőtelep egy részét október 6-án, a vállalat önkéntes napja alkalmából. Az együttműködésnek köszönhetően rendezettebb lett a Delej utca, a Bláthy utca és a Villám utca Vajda Péter utca felőli szakasza.

A cég egyik dolgozója, Szűcs Tamás tagja a Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesületnek (TÖE), így merült fel, hogy cégük az egyesület minden ősszel és tavasszal megrendezésre kerülő tisztviselőtelepi takarításához csatlakozzon, és együtt tegyenek a lakókörnyezetért. Az eseményen a cég hatodmagával vett részt, a nap végére pedig tíz zsák szemetet és levelet szedtek össze a környékről és az egyesületi ház ereszcsatornájából. „Ezek tipikusan olyan munkák – szemétszedés, avargyűjtés –, amik egyedül nagyon unalmasak, azonban közösségben igen hatékonyan lehet haladni velük, és elmondhatom, hogy jól szórakoztunk” – nyilatkozta lapunknak Szűcs Tamás. Hozzátette: szeretnék folytatni ezt a hagyományt, és remélik, hogy egyre többen csatlakoznak majd a kezdeményezéshez.

A spanyol Telefónica cég a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója, nyolc éve van jelen Magyarországon. A magyar iroda, kis mérete ellenére, minden év októberének második péntekén csatlakozik az alapítványuk, a Fundación Telefónica nemzetközi önkéntes napjához, ahol helyi közösségeket segítenek munkájukkal.

Címkék: Józsefváros
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/43727/pics/lead_800x600.jpg
Józsefváros
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?