Találkozzunk minden nap!

 Mit lehet tudni a vállalkozásról? Mióta létezik és mi a fő profilja?
Tavaly tavasszal indult a vállalkozásunk azzal a céllal, hogy grafikai, nyomdai és webes szolgáltatásokat kínáljunk elsősorban cégeknek, vállalkozásoknak. Emellett természetesen a lakosság számára is érdekesek lehetnek szolgáltatásaink. Foglalkozunk esküvői meghívó, de még pálinkásüveg-címke tervezésével és kivitelezésével is.

Mi a célközönség?
Fő fókuszunk az induló vállalkozások kiszolgálása A-tól Z-ig, vagyis arculattervezés, logórajzolás, névjegykártya- és weboldalkészítés, közösségi kampányok és hirdetések menedzselése. Csomagajánlatunk az éppen piacra lépő vállalkozásokra van optimalizálva, de a megújulást, növekedést választó cégeknek is tudunk segítséget nyújtani.
Ha valakinek csak körvonalazódik, mit szeretne, de nincs határozott elképzelése például a grafika, a logó vagy a honlap kapcsán, akkor addig egyeztetünk, amíg a megfelelő megoldást megtaláljuk. Munkafolyamataink ütemezéséről pedig előre tájékoztatást nyújtunk.
Tudjuk, hogy az egyedi nem feltétlenül drága, hisszük, hogy érdemes megújulni, és vállaljuk, hogy velünk ez sikerülni fog! Ez a hitvallásunk.Hogyan kötődnek Újpesthez és miért csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz?
Újpestiek vagyunk, szeretünk itt élni, kártyabirtokosként jó tapasztalataink vannak az ÚjpestKártya programról. Elfogadóhelyként bízunk benne, hogy ügyfeleinkkel kölcsönösen tudjuk támogatni egymást.

Milyen kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat?
Szolgáltatásaink, termékeink árából húsz százalék kedvezményt biztosítunk a helyi cégeknek, magánszemélyeknek. További előnyünk, hogy ha az ügyfélnek úgy kényelmesebb, „házhoz megyünk”.

Címkék: Újpest
https://nullker.blogstar.hu/./pages/nullker/contents/blog/43480/pics/lead_800x600.jpg
Újpest
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?